Oana Zavoranu: Pepe m-a somat ca un camatar sa parasesc casa

Ultima actualizare: 27-10-2012 05:34
Oana Zavoranu: Pepe m-a somat ca un camatar sa par...
Oana Zavoranu: Pepe m-a somat ca un camatar sa par...

Oana Zavoranu a tinut sa clarifice cateva aspecte privind "averea" detinuta impreuna cu sotul sau, Pepe. In principal este vorba despre imobilul din Calea Calarasilor, unde cei doi au locuit pana la anuntul divortului.

In prezent, Oana locuieste in respectivul apartament, desi are un termen limita dat de Pepe pentru a parasi casa.

Imobilul apartine unei anumite doamne Elena Vatavu, care l-a cumparat in baza Legii 112 in anul 2002, potrivit avocatilor Oanei. Potrivit acestei legi, proprietara nu poate sa vanda acest apartament pana in 2012. Abia atunci mama lui Pepe ar putea cumpara acest imobil, asa cum i-a promis proprietara.

"Pepe isi permite sa ma jigneasca si sa ma someze ca un camatar in conditiile in care el nu este proprietarul acestui apartament, ci mama lui care urmeaza sa il cumpere in 2012. In timp ce eu investeam in aceasta casa, se pare ca o faceam pentru doamna Pascu.  Nu trebuia sa stiu ca zecile de mii de euro pe care le-am investit sunt pentru mama lui?! Numai oglinzile din casa au costat peste 150 de milioane de lei. Sa arate actul de proprietate si eu plec", a declarat Oana Zavoranu.

Vedeta a mai spus ca a investit foarte multi bani in apartamentul din Calarasilor care este decorat in roz si cu cristale Swarovski. Chiar a declarat ca este dispusa sa ii faca o oferta mamei lui Pepe.

De asemenea, aceasta a mai declarat ca Pepe da dovada de ipocrizie acum si ca se foloseste de presa.

Cat priveste existenta unor fotografii sau filme compromitatoare, Oana spune ca doar daca sunt fabricate ar putea exista.

"Filme erotice cu Oana nu exista. Nici cu Pepe nu am asa ceva. Astept ca Pepe sa prezinte toate acele mesaje sau poze compromitatoare. Vad ca tot vorbeste despre ele. Si atunci tot il dau in judecata pentru incalcarea dreptului la intimitate. Eu nu l-am inselat pe Pepe"", a punctat Oana.

Dezamagita de prieteni, vedeta a tinut sa ii multumeasca Anei Prodan pentru sprijin. Aceasta din urma a fost alaturi de Oana si la conferinta de presa.

" O ador pe Zavoranu si cred ca pe undeva suntem identice. Mor cu dreptatea in mana. Eu sunt dezamagita, ieri in nebunia mea, ma vad asa razboinicul luminii, am trecut peste avocat, peste toata lumea si l-am sunat pe Pepe. L-am rugat sa se opreasca aici, nu merita sa strici sapte ani de amintiri frumoase, iar el la un momendat a spus ca < face bani din asta>", a mai spus si Ana Maria Prodan.

Oana Zavoranu este absolut convinsa ca singurul vinovat pentru destramarea mariajului este doar sotul ei Pepe. Marturie sta cererea de divort: "Paratul a manifestat o atitudine ignoranta si de indiferenta fata de mine si de problemele cu care m-am confruntat, creand o atmosfera tensionata intre noi". (Sursa: Oana Zavoranu)

Pe patru pagini, reclamanta il desfiinteaza pe barbatul care i-a fost 7 ani alaturi. Acum il vede doar egoist si individualist: "A calcat in picioare sentimentele mele, dorintele mele, intimitatea mea de femeie si de sotie, problemele mele de familie, de sanatate". (Sursa: Oana Zavoranu)

De departe cel mai grav motiv invocat la judecatorie este legat de o presupusa relatie extra-conjugala a cantaretului cu o tanara de 20 de ani.

Iritat ca sotia sa a transfomat o despartire intre doi oameni intr-un circ cu public Pepe da de inteles ca ar putea sa faca dezvaluiri compromitatoare.

"Nu il mai iubesc deloc pe Pepe. Poate o sa ajung sa-l si urasc, daca o tine tot asa. In momentul asta il consider un dusman", a declarat Oana in cadrul conferintei de presa.

"Daca Pepe nu mai vorbeste despre mine, nu mai are despre ce sa mai vorbeasca", a continuat Oana Zavoranu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO