Lady Gaga, pe Twitter: "Romania a fost un frumos mic Paris. Am petrecut clipe minunate"

Lady Gaga

Cantareata americana Lady Gaga a anuntat, vineri, pe platforma Twitter ca este in drum spre Viena, unde va sustine un concert sambata, si a descris Romania ca fiind "un frumos mic Paris".

"Sunt in drum spre Viena. Sunt atat de incantata. Romania a fost un frumos «mic Paris» si de-abia astept sa ajung in urmatorul oras", a scris artista.

Lady Gaga s-a plimbat cateva minute prin Parcul Herastrau, vineri, in jurul orei 16.00, dupa ce a parasit hotelul in care a fost cazata la Bucuresti, unde a sustinut, cu o zi inainte, un concert in Piata Constitutiei.

Lady Gaga a fost insotita de garzile ei de corp pentru o scurta si neasteptata vizita in parcul bucurestean. Insotita de catelul ei, Fozzie, ea s-a asezat pe o buturuga si a privit pentru cateva minute lacul. 

Citește și
gaga-ambulanta 2
Lui Lady Gaga i s-a facut rau pe scena. Doua ambulante au venit imediat dupa finalul concertului
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Sub privirile uimite ale bucurestenilor aflati in acele momente in acest parc, Lady Gaga s-a plimbat dezinvolt pe o alee, mancand popcorn. Intrebata de jurnalisti cum s-a simtit in Romania, Lady Gaga a spus: "Am petrecut clipe minunate. Fanii au fost minunati".

Ea a mai spus ca se bucura de aceasta zi frumoasa si le-a urat tuturor "o zi minunata". De asemenea, intrebata daca intentioneaza sa se intoarca in Romania, Lady Gaga a raspuns initial "sigur ca da", iar ulterior a dat de inteles ca ar putea reveni anul viitor.

Mai apoi, artista s-a urcat in aceeasi masina de lux cu care a ajuns la Parcul Herastrau si s-a indreptat spre Otopeni. Lady Gaga a parasit vineri, in jurul orei 15.45, hotelul Athénée Palace Hilton din Capitala unde a fost cazata, fiind intampinata de zeci de fani.

Imbracata in pantaloni si o jacheta negre, cu o palarie de aceeasi culoare si ochelari de soare rotunzi, retro, artista a iesit din hotel oprindu-se pentru cateva momente in mijlocul admiratorilor pentru a acorda autografe.

Artista a sosit miercuri dimineata la Bucuresti, insa a stat in jur de patru ore in autocarul cu care a venit din Bulgaria si care a fost parcat in fata hotelului Athénée Palace Hilton din centrul Capitalei. Ea a fost intampinata de zeci de fani adunati in fata hotelului unde a fost cazata, miercuri, in jurul orei 14.30, cand a coborat din autocar.

Artista a sustinut, joi seara, un show de peste doua ore, in fata unui public de circa 35.000 de persoane, la Piata Constitutiei din Capitala, timp in care a cantat hituri precum "Alejandro", "Just Dance" si "Judah" si a schimbat atatea tinute cate personaje. Cu o scena enorma, cu un castel gotic in mijlocul ei, Lady Gaga a avut locul de joaca perfect.

La Bucuresti, artista a dansat printre carcase transate, imbracata intr-o copie a celebrei sale rochii din carne, a asistat la o casatorie insangerata, a vomat in culise, dupa care si-a pus o tiara pe cap si a cantat la un pian montat pe o motocicleta. Si asta nu e tot.

Artista, vazuta in unele tari pe care le-a traversat, cu turneul sau "The Born This Way Ball", ca fiind "Anticristul", a aparut pe scena calare pe cai mitici, pe "Highway Unicorn". A urmat piesa "Government Hooker", dupa care, pentru "Born This Way", Lady Gaga a fost, intr-un scenariu suprarealist, mama si copil nascut si a iesit dintr-un uter.

Incercand sa dovedeasca faptul ca, asa cum spune in cantecele sale, face parte dintr-o noua rasa, Lady Gaga a schimbat tinute ce creionau personaje diverse: de la o Statuie a Libertatii cu o coroana cu strasuri si ciorapi din plasa la rochia rosu sangeriu, ce amintea de celebra ei vestimentatie din carne, si o tinuta alba, la care a atasat o masca de berbec.

"Nu sunt femeie, nu sunt barbat, nu sunt o creatie a guvernului vostru", a spus Lady Gaga, moment in care a fost aclamata de spectatori.

"Dar suntem asemanatori. Impartim aceleasi vise, aceleasi sperante (...) Sunt tot ce iubiti in legatura cu voi si tot ce urati la voi", a mai spus artista.

A existat apoi un moment de confesiune din partea artistei. "M-am dus in culise pentru ca am vomat si nu am vrut sa vedeti asta... mi se intampla uneori", a spus ea. De altfel, doua ambulante au fost chemate in zona de concert, pentru a-i acorda artistei, dupa show, ingrijiri medicale.

Cantareata Lady Gaga a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si provocarilor - in special vestimentare. In mai putin de trei ani de cariera, Lady Gaga a castigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizari), a stabilit doua recorduri mondiale si a inregistrat vanzari de peste 23 de milioane de exemplare din albume si 64 de milioane din single-uri.

Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 si "cel mai bine vandut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenti oameni ai decadei 2000, a fost inclusa in Topul 100 al celor mai influenti oameni din lume intocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebritati de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au pozitionat-o pe locul 7 pe lista lor anuala a celor mai influente femei din lume.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Lady Gaga a vizitat Parcul Herastrau din Bucuresti inainte de a parasi Romania
Lady Gaga a vizitat Parcul Herastrau din Bucuresti inainte de a parasi Romania

Inainte de a parasi Romania, Lady Gaga a vizitat Parcul Herastrau, alaturi de cainele si garzile sale de corp.

Lui Lady Gaga i s-a facut rau pe scena. Doua ambulante au venit imediat dupa finalul concertului
Lui Lady Gaga i s-a facut rau pe scena. Doua ambulante au venit imediat dupa finalul concertului

Desi spectacolul a fost ca la el acasa la Bucuresti, acolo unde Lady Gaga a concertat in fata a peste 30.000 fani din Romania si strainatate, artista nu s-a simtit foarte bine pe scena.

SHOW-ul anului la Bucuresti. Lady Gaga in fata a 35.000 de fani:
SHOW-ul anului la Bucuresti. Lady Gaga in fata a 35.000 de fani: "Voi sunteti viata universului meu"

Stirileprotv.ro v-a tinut conectati la atmosfera din Piata Constitutiei, acolo unde Lady Gaga a sustinut un concert in fata a zeci de mii de fani din Romania si toata lumea.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.