La cei 69 de ani ai sai, Joe Cocker a ridicat publicul de la Bucuresti in picioare. FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare: 23-12-2014 07:55

Spectacol total duminica seara in Bucuresti, unde Joe Cocker a sustinut un concert de zile mari. Aflat pentru a 4-a oara in tara noastra, interpretul de muzica soul si-a promovat cel mai recent album, "Fire it up".

FOTO: Teodora Maftei / Stirile ProTV

Intr-o forma de invidiat la cei 69 de ani ai sai, cantaretul a ridicat sala in picioare si a promis ca va reveni. Joe Cocker este unul dintre cei mai de succes artisti ai lumii, o legenda a muzicii soul-rock si blues, cu admiratori de toate varstele.

Cantaretul a reusit si de aceasta data sa incante publicul cu vocea sa aparte, dar si cu vitalitatea sa. Melodiile celebre precum "You can leave your hat on", "Unchain my heart" sau "Summer in the city" i-au ridicat pe spectatori in picioare si i-au provocat la dans.

Inca de la primele acorduri, care au rasunat la Sala Palatului in jurul orei 20.15, Joe Cocker s-a bucurat de o primire foarte calduroasa din partea publicului roman, care a aplaudat pe tot parcursul concertului, a cantat si a dansat pe cele mai celebre piese ale cantaretului.

Concertul, care a facut parte din turneul de promovare a noului sau album - "Fire It Up" -, a debutat cu o piesa de pe acest material discografic - "I Come in Peace". Imediat dupa aceasta melodie, Joe Cocker i-a salutat pe romani. "Bucuresti, buna seara!", a spus cantaretul, starnind aplauzele intense ale spectatorilor.

Au urmat piesele "Feelin' Alright", "The Letter", "When The Night Comes", "You love Me Back" si "I'll Be Your Doctor".

Publicul a inceput sa se dezlantuie odata cu melodiile "Up Where We Belong", "Come Together", "You Are So Beautiful" si "Fire It Up" (piesa de pe noul album, care da si numele acestui disc).

Dupa "N'oubliez Jamais", Joe Cocker a comunicat din nou cu publicul. "Este minunat sa fim din nou in Romania", a spus cantaretul, fiecare cuvant al lui fiind primit cu ropote de aplauze de spectatori, care apoi au facut cunostinta cu membrii trupei ce l-au insotit pe artist.

Cum era de asteptat, aplauzele au "explodat" efectiv pe "You Can Leave Your Hat On", insa spectatorii au inceput cu adevarat sa danseze pe "Unchain My Heart" si au continuat in acelasi fel pana la finalul concertului, pe melodiile de la bis - "Summer in the City" si "Cry Me a River".

Inainte de a parasi scena, in jurul orei 22.00, Joe Cocker a multumit publicului - "Bucuresti, Romania, va iubim!" -, artistul promitandu-le romanilor ca se va intoarce.

Inca o data, Joe Cocker a demonstrat ca un concert al sau este o adevarat sarbatoare, cei peste 4.000 de spectatori prezenti la concert - persoane mature, mai in varsta, dar si foarte multi tineri - parasind incantati si cu zambetul pe buze Sala Palatului.

Joe Cocker are milioane de admiratori in intreaga lume, iar concertele sale sunt sustinute de cele mai multe ori cu casa inchisa, el fiind unul din putinii artisti ce a reusit sa rupa bariera dintre generatii.

Dupa mai mult de patru decenii de muzica, Joe Cocker este inca unul dintre cei mai de succes si populari artisti ai lumii. Multe dintre cele peste 20 de albume au primit premii, transformandu-l pe artistul a carei voce este inegalabila intr-o adevarata legenda a muzicii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO