Jet Li, de nerecunoscut la 55 de ani. Imaginea care îi îngrijorează pe fanii din toată lumea


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 22 Mai 2018 14:53
Categorie: Stiri Mondene
Jet Li

Imagini publicate recent pe Twitter, în care actorul Jet Li, expert în arte marţiale, apare îmbătrânit şi slăbit de boală a provocat îngrijorare în rândul fanilor săi din toată lumea.

Jet Li, în vârstă de 55 de ani, este de nerecunoscut în aceste imagini - realizate în timpul vizitei actorului la un templu din Tibet - faţă de epoca în care era vedetă a filmelor de acţiune.

El seamănă mai degrabă cu un om în vârstă de 70-80 de ani, având capul ras şi faţa plină de riduri.

Cunoscut din filme de acţiune precum 'Lethal Weapon 4', 'Romeo Must Die' sau seria 'The Expendables', el a fost diagnosticat în 2010 cu hipertiroidism, o afecţiune care modifică metabolismul şi ritmul cardiac.

În interviuri recente, actorul, care înainte de a a îmbrăţişa această profesie a fost campion de kung fu, a mărturisit că inima sa poate accelera până la 130 de pulsaţii pe minut în repaos şi că din cauza bolii sale - cu complicaţii spinale - nu poate face exerciţii fizice.

FOTO: Jet Li în ianuarie 2018.

Într-una dintre rarele sale apariţii publice, în noiembrie anul trecut, el a prezentat alături de magnatul chinez Jack Ma un nou tip de arte marţiale creat de amândoi şi bazat pe taichi, numit 'gong shu dao' (GSD).

Actorul este foarte popular în ţara sa pentru filmele cu arte marţiale din anii 80 şi 90 precum 'Shaolin Temple' şi seria "Once Upon a Time in China", chiar dacă fanii lui au fost dezamăgiţi când a renunţat la naţionalitatea chineză pentru a deveni cetăţean de Singapore în 2009.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO