Jennifer Lopez, implicată în reconstrucția insulei Puerto Rico, devastată de uragane

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Duminica 19 Noiembrie 2017 17:44
Categorie: Entertainment

Cântăreaţă, dansatoare, actriţă şi producătoare - pare să nu fie lucru pe care Jennifer Lopez să nu-l poată face. Acum, diva îşi foloseşte celebritatea pentru o misiune umanitară, apropiată inimii ei.

JLO s-a implicat în reconstrucţia insulei Porto Rico, devastată de uragane.  Din Emiratele Arabe Unite, unde a avut sâmbătă concert, JLO a vorbit despre campania de strângere de fonduri pentru Porto Rico, dar şi despre familie şi carieră.

După ce Porto Rico, locul unde s-a născut, a fost devastat de uragan, Lopez a pornit o campanie de strângere de fonduri pentru reconstrucţia acestui teritoriu american vitregit de soartă şi cam neglijat de autorităţile federale.

Jennifer Lopez: „Doamne, nu s-a terminat! Reconstrucţia va mai dura multă vreme şi e nevoie de mult mai mulţi bani decât cele 30 - 35 de milioane pe care am reuşit să le adunăm până acum. Oamenii de acolo, din Porto Rico, ne spun de ce au nevoie, unde să direcţionăm exact fondurile, pentru generatoare, carburant, apă potabilă.Refacerea infrastructurii este vitală, pentru că insula e cu adevărat devastată."

Întrebată dacă e mulţumită de reacţia autorităţilor de la Washington, Lopez e diplomată: „Nu poţi să depinzi de nimeni pe lumea asta. Trebuie să te ocupi tu însuţi de probleme. Aşa că, felul în care trec peste orice frustrare, legată de oricine şi orice, este să mă ocup singură de acea problemă, să fac ceva în legătură cu ea.”

Artista de 48 de ani nu îşi arată deloc vârsta şi este foarte mândră de cei doi copii ai ei - o fetiţă şi un băiat. Gemenii pe care-i are din căsnicia cu Marc Anthony au împlinit opt ani în februarie.

Pe coperta revistei Vanity Fair, JLO apare alături de actualul ei iubit, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. Cei doi doar ce-au oferit primul lor interviu comun, semn că relaţia merge tot mai bine.

Jennifer Lopez: „Viaţa este scurtă, nu ştii niciodată ce va urma, aşa că mai bine să-i iubeşti pe cei din jur acum şi să te asiguri că ştiu asta, pentru că nu ştii niciodată ce va fi.”

Becky Anderson: „Asta le spui copiilor?”

JLO: „În casa mea este multă iubire, pentru toţi. Şi vreau să-i învăţ să se preţuiască pe ei înşişi, ca să devină prin ei înşişi oameni mai buni. Aceasta e cea mai de preţ învăţătură pe care le-o pot da copiilor mei.”


E greu de crezut că au trecut 18 ani de când Jennifer şi-a lansat primul album. „Când mă gândesc la primul meu album şi la cum eram atunci...Sper că am evoluat de-atunci şi că sunt mai puternică, mai înţeleaptă.”

Becky Anderson: „Care ar fi moştenirea pe care o laşi?”

Jennifer Lopez: „Ca femeie, nu poţi fi definită, să-ţi pună cineva o etichetă. Am fost dansatoare şi spuneau că nu pot fi şi actriţă. Am jucat în filme, dar spuneau că nu pot să fiu un artist cu albume lansate. Când am realizat şi asta, mi-au spus că nu pot să fiu producător artistic, că nu pot avea un parfum al meu. La asta nu te pricepi, asta nu faci cum trebuie, nu poţi fi American Idol. Mereu îţi va pune cineva beţe în roate. Depinde doar de tine să arăţi ce poţi."

Jennifer Lopez va dona un milion de dolari pentru sinistrații din Puerto Rico
Jennifer Lopez va dona un milion de dolari pentru sinistrații din Puerto Rico
VIDEO PROTVPLUS.RO
viata bate vlogul
Viața bate vlogul, episodul 1: Poveștile lui Mimi, Emil Rengle și Alpaca
Justin Bieber şi Hailey Baldwin confirmă pe reţele de socializare că s-au căsătorit
I-a promis titlul de ”Miss” dacă va face sex cu el. Ce decizie a luat tânăra
Prinţul Harry şi Meghan Markle, nemulțumiți de actuala casă
Actorul Tom Hardy, decorat de prințul Charles. Distincția primită
Scandal din cauza rochiei unei participante la un concurs de Miss. Cât de decoltată este
Morometii 2
Cel mai așteptat film românesc al anului, Moromeții 2, poate fi văzut în toate cinematografele
Filmul în care un român joacă alături de Sylvester Stallone a avut premieră mondială
Angelina Jolie, ambasador onorific al ONU, în vizită la o tabără de refugiați din Venezuela
A doua parte din "Animale fantastice", premiera la Londra. O nouă peliculă cu Johnny Depp în rol central
Cum și-a sărbătorit Prințul Charles împlinirea celor 70 de ani
Primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2019, vândute în mai puţin de trei minute