Jennifer Lopez, dezvăluie că a fost victimă a hărţuirii sexuale: "Am fost îngrozită"

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
jennifer lopez
AFP/Getty Images

Jennifer Lopez a povestit, într-un interviu pentru revista Harper's Bazaar, despre experienţa personală legată de hărţuire sexuală mărturisind că, deşi nu s-a confruntat cu violenţa la care au fost supuse alte femei, i-a fost frică să vorbească.

''Nu am fost abuzată în felul în care au fost alte femei. Mi-a spus însă vreun director să-mi scot bluza şi să-mi arăt sânii? Da, mi-a spus. Am făcut-o? Nu, nu am făcut-o'', a declarat vedeta pentru revista americană, scrie CNN, conform Agerpres.

''Când m-am împotrivit, am fost îngrozită. Îmi amintesc cum îmi bătea inima cu putere gândindu-mă 'Ce am făcut? Bărbatul acesta este angajatorul meu!''', a povestit actriţa.

''Se întâmpla la unul dintre primele mele filme. Dar în adâncul meu, ştiam că purtarea nu era corectă. Rezultatul putea fi oricare. Dar cred că, în cele din urmă, spiritul meu din Bronx a spus 'Nu, nu am să las să se întâmple asta''', mai spune vedeta.

Lopez a debutat pe marele ecran în 1986, cu ''My Little Girl'', pe când avea 16 ani, după care au urmat rolurile din ''Selena'', ''Anaconda'' şi ''Out Of Sight''.

Actriţa şi cântăreaţa se numără printre multele femei care au ales să-şi împărtăşească experienţele despre hărţuire şi agresiune după scandalul declanşat de acuzaţiile aduse producătorului Harvey Weinstein.

Într-o călătorie recentă pe care a făcut-o în Puerto Rico, vedeta s-a îmbrăcat în negru în semn de susţinere pentru mişcarea Time's Up dedicată luptei pentru egalitatea de gen.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO