Jennifer Lawrence a certat un jurnalist la conferinta de presa, dupa Globurile de Aur. Reactia ei a fost criticata de fani

11-01-2016 11:03


globuri

Premiata cu Globul de Aur pentru rolul din pelicula Joy, actrita Jennifer Lawrence a starnit reactii dupa ce a certat un jurnalist.

Momentul a avut loc la conferinta de presa de dupa decernarea premiilor. Vedeta, in varsta de 25 de ani, s-a suparat pe un jurnalist care i-a adresat o intrebare cu ochii in telefon. "Nu poti sa-ti traiesti toata viata in spatele telefonului", i-a transmis rautacios actrita. Iar replicile acide au urmat. Intrebata despre cum se va vedea in seara Oscarurilor, actrita a raspuns taios: "Acum suntem la Globurile de Aur. Ai sti asta daca ai ridica ochii din telefon."

Cu toate ca momentul a fost intampinat cu rasete de jurnalistii prezenti in sala, reactia starului din The Hunger Games a fost criticata online. "De obicei o iubesc, insa acum mi s-a parut rautacioasa" i-a transmis un fan pe Facebook. "E prea narcisista" a criticat-o un alt utilizator, in timp ce un cititor al sitelui Variety i-a atras atentia ca l-a judecat mult prea usor pe jurnalist si ca cel mai probabil acesta citea intrebarile de pe telefon.
 

 
Jennifer Lawrence calls out a reporter for not looking up from...

Jennifer Lawrence calls out a reporter for not looking up from his phone. #GoldenGlobes #backstage

Posted by Variety on Sunday, 10 January 2016

Sursa: Variety

VIDEO PROTVPLUS.RO