Jazz, folk, trip-hop si rock din Insulele Feroe. Cantareata Eivor concerteaza pentru prima data in Romania


Ultimul update: Vineri 26 August 2016 06:58
Data publicarii: Marti 23 August 2016 13:56
Categorie: Stiri Mondene
Eivor

Cantareata Eivør vine pentru prima data in Romania, pentru a-si prezenta ei material, "Slør", dar si alte piese care ne vor ramane multa vreme in playlist-uri.

Nascuta in Insulele Feroe, vocalista Eivør este "o insula in sine". Cu linii melodice care curg din surse cunoscute doar de ea si o voce taiata din cristal pur, artista este inainte de toate o aparitie singulara in marea de show-uri din Bucuresti.

Stranie la prima vedere, Eivør reuseste sa-si prinda audienta intr-o fantezie pe care uneori n-o putem intelege, dar pe care o simtim.

Copilul fenomen al Insulelor Feroe, Eivør este pe scena de la 13 ani, gasindu-si initial inspiratia in folk-ul traditional feroez si continuand cu jazz, trip-hop, grunge si rock, pana la folktronic.

Devine o prezenta importanta in muzica scandinava si castiga premiile insulei vecine, Islanda, luand distinctiile care sunt de obicei rezervate artistilor locali. Vocea ei apare pe soundtrack-ul serialului „The Last Kingdom”, produs de BBC.

Concertul Eivor in Romania are loc pe 13 noiembrie 2016, ora 20.00, la Sala Radio din Bucuresti. Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale.

Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

Biletele pentru acest eveniment costa 115, 135 si 155 de lei - in functie de categorie - si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV) si online pe www.eventim.ro.

Detalii pe www.twinarts.ro si pagina de Facebook Twin Arts.

@CristianMatei

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO