Horoscop 5 noiembrie 2017. Zodia care se poate căsători

×
Codul embed a fost copiat

Se pare c-o să vrem să experimentăm lucruri noi, să explorăm și alte spații, teritorii, să lărgim câmpul cunoașterii. Și totodată să consolidăm relația de cuplu.

Vibrația zilei este 5 și o să resimțim puternic spiritul de aventura.

SCORPION: E posibil să reluați o prietenie, o relație sentimentală si să meargă incomparabil mai bine decât până acum. Se poate s-aveți invitați, poate e zi aniversară sau anunțați o logodnă, o căsătorie sau poate faptul c-o s-aveți un copil, ori că în familia lărgită vine pe lume un copilaș.

SĂGETĂTOR: Oricât de uitați ați fost de lume, de prieteni, o să vedeți că veți deveni centrul atenției și nimic nu se mai face fără voi, de-acum încolo. O să cimentați vechile relații de prietenie, vă mai faceți și alți prieteni cu prilejul ieșirilor cu grupul pentru că vă place să faceți echipa și la treabă și la distracție.

CAPRICORN: O să le faceți o surpriză unor cunoștințe care nu mai credeau că vă duceți în vizită, c-ați zis că sunteți ocupați, dar v-ați făcut un pic de timp. Sunt evenimente în care, în mod sigur, o să vă implicați și o să culegeți laurii, de-aici vin și recompensele, că nu vă trece nimic, din ce faceți, neobservat.

Citește și
horoscop
Horoscop 3 noiembrie 2017. Astăzi, Balanțele ar putea să înceapă o relație nouă
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

VĂRSĂTOR: Un anturaj tânăr vă scoate din casa, poate vă străduiți să le-mpliniti o dorință copiilor, o fi un miniparty. O să vă mobilizați cu ușurință dacă vă invită cineva în alt oraș la un grătar, ceva bunătăți de sezon și-o să fiți cu toții fericiți c-a avut loc această revedere.

PEȘTI: Cineva din afară țării vă caută, poate chiar vine la voi, sau vă-ntreabă dacă ajungeți voi pe-acolo, c-aveți multe să vă spuneți. Puteti da o fugă la prietenii sau la rudele din împrejurimi și să stați la o tacla, să va bucurați împreună de o reușită la serviciu sau în viață de familie.

BERBEC: O dragoste împărtășită, o să vă puteți așeza la casa voastră si să vă completați, frumos sufletește cu omul visurilor voastre. E posibil să vă duceți la nuntă unor oameni dragi, chiar și în altă localitate, și să faceți schimb de impresii cu cei pe care nu i-ați mai văzut de un car de ani.

TAUR: O întâlnire neașteptată cu cineva care vrea să facă parte din viată voastră și o să fiți surprinși de cât de bine vă armonizați. Apare cineva care să vă aprindă imaginația, să vă facă să va luptați pentru această persoană, că să trăiți împreună, să va întemeiați o familie - sunt șanse mari în sensul asta.

GEMENI: Se poate să primiți un cadou, să vă scoată cineva la o plimbare, să dați o fuga la munte, dacă e preferatul vostru, muntele. O să vă invite cineva în oraș, poate e un spectacol, o gală și poate fi chiar momentul vostru de glorie, când o să afle multă lume lucruri foarte bune despre voi.

RAC: O ieșire în oraș, poate-aveți ceva important să-i spuneți ființei iubite și o să găsiți momentul ideal să-i faceți o mărturisire. Vă e dor de niște oameni și o să-i chemați pe la voi sau o porniți la drum spre ei, stați câteva ore în vizită și va-ntoarceti până la noapte - o să fie un refresh.

LEU: E cineva poate mai tânăr decât voi care vrea să se apropie, vă face curte că simte că vă potriviți - vedeți și voi. O să primiți un răspuns din partea cuiva care va iubește și o să fie acea confirmare de care aveați nevoie că să puteți merge mai departe, să formați un cuplu trainic.

FECIOARĂ: Se poate și vouă să vă iasă-n cale cineva cu care să vă-ntelegeți atât de bine încât să puteți forma un cuplu fericit. Invitatie la un prânz, poate fi masă mare în familie, poate e chiar un botez sau sărbătoriți ceva care va oferă prilejul să va-ntalniti cu toți ai voștri la un loc.

BALANȚĂ: Vă duceți la un eveniment monden de la care n-ați vrea să lipsiți, să vă reconectați, odată în plus la viața societății. O s-aveți parte de momente plăcute și le veți oferi și voi celor dragi clipe unice, gesturi de recunoștință pentru tot ce-au făcut pentru voi și o să va-ncarcati frumos, sufletește.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Horoscop 4 noiembrie 2017. Zodia care va sărbători fiindcă a câștigat un titlu
Horoscop 4 noiembrie 2017. Zodia care va sărbători fiindcă a câștigat un titlu

O s-avem multe de spus și de făcut că să-i mulțumim pe toți care au așteptări de la noi și o să ne pese și de noi, să ne odihnim, să ne distrăm, câte puțin din fiecare.

Horoscop 3 noiembrie 2017. Astăzi, Balanțele ar putea să înceapă o relație nouă
Horoscop 3 noiembrie 2017. Astăzi, Balanțele ar putea să înceapă o relație nouă

Horoscop 3 noiembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. O să ne ocupăm de o sumedenie de lucruri pe care nici măcar nu le avusesem în plan, dar o să-i dăm zor să lichidăm obligațiile de tot felul, să ne putem ocupa de noi și de ai noștri.

Horoscop 2 noiembrie 2017. Capricornii pot fi recrutați de oameni de afaceri
Horoscop 2 noiembrie 2017. Capricornii pot fi recrutați de oameni de afaceri

Noi provocări azi. Lucrurile se mişcă rapid în jurul nostru, şansele ne dau târcoale şi-ar fi păcat să le ocolim şi dup-aceea să ne văităm că nu ne iese nimic, pe când altora.

Horoscop 1 noiembrie 2017. Scorpionii primesc o ofertă de lucru
Horoscop 1 noiembrie 2017. Scorpionii primesc o ofertă de lucru

Provocări azi. E bine să fim pe recepţie, să nu ne scape o şansă printre degete, să alegem ce ni se potriveşte, ca să ne putem împlini un vis şi să le fim de ajutor celor dragi cu un sfat, dacă sunt în dubiu.

Recomandări
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului.
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului. "Lansarea atâtor rachete şi drone va primi un răspuns"

Cabinetul de război din Israel a luat decizia de a riposta "clar şi puternic" împotriva Iranului pentru atacul cu rachete şi drone de sâmbătă seara, informează postul de televiziune israelian Canal 12, citat de The Times of Israel.

Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”
Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

Economia Chinei a crescut în primul trimestru mai rapid decât s-au așteptat analiștii. Toți au crezut că o să scadă
Economia Chinei a crescut în primul trimestru mai rapid decât s-au așteptat analiștii. Toți au crezut că o să scadă

Economia chineză a avut un început de an mai puternic decât s-au așteptat analiștii, chiar dacă criza din sectorul imobiliar s-a adâncit.