Horoscop 22 septembrie 2017. Astăzi, Scorpionii au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 22 septembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. Lucruri pe care le-aşteptăm de mult, oameni care ne-au lipsit ca aerul sosesc şi toate la un loc ne fac viaţa mai frumoasă şi-o să ne dăm şi noi peste cap să le facem mici surprize celor dragi.

 

 

BALANŢĂ
Se poate să primiţi un cadou, să va scoată cineva în oraş sau să plecaţi chiar într-o aventură turistică la malul marii, la munte. O să va bucuraţi de prezenţa unor oameni, de veştile care or să va dea alt chef de viaţă şi poate veţi pune în aplicare o idee care-o să v-aducă bani, o recunoaştere profesională.

SCORPION
Poate vă găsiţi şi voi sufletul pereche şi o să trăiţi în bună înţelegere, o să aflaţi câte lucruri sunteţi dispuşi să faceţi pentru celălalt. Se-ntâmpla o serie de lucruri care să va scoată din notă voastră obişnuită şi să-ncepeti o viaţă nouă, poate va fi o schimbare de profil dacă găsiţi ceva care să vă încante.

Citește și
zodiac
Horoscop 20 septembrie 2017. Balanțelor le merge mai bine în relația de cuplu
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

SĂGETĂTOR
Se poate să plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva ca să vă distraţi, să va umpleţi timpul cu activităţi deconectante. Sunt lucruri de spus şi de făcut în folosul vostru, dar şi al altora, poate le daţi un sfat unor oameni, aţi inventat ceva care-i ajută pe ceilalţi să trăiască mai bine.

CAPRICORN
Se anunţă cineva de la drum lung în vizită şi dacă nu plecaţi voi pe undeva, o să petreceţi o zi, două împreună. O să-i puteţi pune punct unei relaţii care nu mai corespunde perioadei în care va aflaţi şi o să va pregătiţi sufleteşte, pentru o nouă etapă de viaţă.

VĂRSĂTOR
Se poate să primiţi nişte bani până la încheierea programului şi s-aveţi pentru o ieşire cu prietenii şi azi, dar şi în următoarele zile. Accente serioase în sfera deplasări şi se va ivi imediat prilejul, dacă n-a apărut, cumva, cu câtva timp în urmă şi o să va decideţi încotro s-o apucaţi, pe ce ruta.

PEŞTI
O să luaţi nişte bani care-or să va scoată dintr-o încurcătură şi o să va puteţi cumpără ce-aveţi nevoie şi să şi plecaţi pe undeva, la o adică. O să interactionati cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi să dezvoltaţi un proiect care v-ar aduce aprecieri din partea beneficiarilor, a celor cărora li se adresează.

BERBEC
Vi se-mplinește o dorinţă s-o porniţi la drum spre cineva care v-aşteaptă şi o să fie o gură de oxigen pentru voi. O întâlnire importantă, poate vi se dă ceva de lucru şi o să va convină situaţia respectivă şi-o să v-apucaţi de ceva nou şi incitant.

TAUR
O să aflaţi cine vă iubeşte şi ce este dispus să facă în mod special că să va cucerească - surpriză. Se pare c-o să primiţi o suma de bani şi-i puteţi pune deoparte pentru cheltuielile masive ale casei, pentru că v-aţi propus o renovare, ceva care costă.

GEMENI
Poate v-aţi făcut degeaba griji în privinţa partenerului de cuplu care n-a venit la întâlnire, n-a sunat, dar totul e perfect. Poate vi se plătesc nişte ore suplimentare, vă mai găsiţi şi altceva care să v-aducă ceva în plus, la bugetul familiei, să va fie mai uşor cu cheltuielile lunare şi cu cele neprevăzute.

RAC
Vin în vizită nişte musafiri care vă sunt apropiaţi, poate chiar rude şi o să va-ntretineti frumos, zilele astea. Se poate să fi comandat materiale de construcţie pentru casă, ori diverse apărături şi în rate şi să refaceţi interiorul, poate şi exteriorul casei.

LEU
Poate va-nscrieti la nişte cursuri speciale, ori daţi şi vreun examen, un test eliminatoriu şi să va descurcaţi frumos. Vă întâlniti cu prietenii şi faceţi mişcare, aveţi activităţile voastre care va fac plăcere şi o să va destindeți, vorbiţi şi pentru mâine, poimâine să ieşiţi în plimbare, la evenimente.

FECIOARA
Poate semnaţi un contract care-o să v-aducă, în mod sigur, beneficii şi o să aveţi parte de un confort financiar. Ar avea de unde să vă intre nişte bani şi cu ce mai aveţi să daţi avansul pentru o casă, o maşină, ori plătiţi un sejur într-o staţiune turistică, să va duceţi la relaxare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 21 septembrie 2017. Racii primesc o veste excelentă despre bani sau job
Horoscop 21 septembrie 2017. Racii primesc o veste excelentă despre bani sau job

Horoscop 21 septembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. Se pare c-o să întâmpinăm nişte piedici, n-o să fie tocmai uşor să luăm o semnătură, să intrăm într-o audienţă, să reuşim la un examen, dar o să găsim soluţii şi scurtături ca să ieşim la liman.

Horoscop 20 septembrie 2017. Balanțelor le merge mai bine în relația de cuplu
Horoscop 20 septembrie 2017. Balanțelor le merge mai bine în relația de cuplu

Horoscop zilnic, prezentat de Neți Sandu. O zi cu lună nouă! O s-avem grijă de noi, de familie, de sănătate, de serviciu, de şcoală, de spaţiul locuibil şi să le mai facem o vizită şi rudelor cu care nu ne-am văzut de multă vreme.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.