Horoscop 22 septembrie 2017. Astăzi, Scorpionii au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2017 08:15
Categorie: Horoscop

Horoscop 22 septembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. Lucruri pe care le-aşteptăm de mult, oameni care ne-au lipsit ca aerul sosesc şi toate la un loc ne fac viaţa mai frumoasă şi-o să ne dăm şi noi peste cap să le facem mici surprize celor dragi.

 

 

BALANŢĂ
Se poate să primiţi un cadou, să va scoată cineva în oraş sau să plecaţi chiar într-o aventură turistică la malul marii, la munte. O să va bucuraţi de prezenţa unor oameni, de veştile care or să va dea alt chef de viaţă şi poate veţi pune în aplicare o idee care-o să v-aducă bani, o recunoaştere profesională.

SCORPION
Poate vă găsiţi şi voi sufletul pereche şi o să trăiţi în bună înţelegere, o să aflaţi câte lucruri sunteţi dispuşi să faceţi pentru celălalt. Se-ntâmpla o serie de lucruri care să va scoată din notă voastră obişnuită şi să-ncepeti o viaţă nouă, poate va fi o schimbare de profil dacă găsiţi ceva care să vă încante.

SĂGETĂTOR
Se poate să plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva ca să vă distraţi, să va umpleţi timpul cu activităţi deconectante. Sunt lucruri de spus şi de făcut în folosul vostru, dar şi al altora, poate le daţi un sfat unor oameni, aţi inventat ceva care-i ajută pe ceilalţi să trăiască mai bine.

CAPRICORN
Se anunţă cineva de la drum lung în vizită şi dacă nu plecaţi voi pe undeva, o să petreceţi o zi, două împreună. O să-i puteţi pune punct unei relaţii care nu mai corespunde perioadei în care va aflaţi şi o să va pregătiţi sufleteşte, pentru o nouă etapă de viaţă.

VĂRSĂTOR
Se poate să primiţi nişte bani până la încheierea programului şi s-aveţi pentru o ieşire cu prietenii şi azi, dar şi în următoarele zile. Accente serioase în sfera deplasări şi se va ivi imediat prilejul, dacă n-a apărut, cumva, cu câtva timp în urmă şi o să va decideţi încotro s-o apucaţi, pe ce ruta.

PEŞTI
O să luaţi nişte bani care-or să va scoată dintr-o încurcătură şi o să va puteţi cumpără ce-aveţi nevoie şi să şi plecaţi pe undeva, la o adică. O să interactionati cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi să dezvoltaţi un proiect care v-ar aduce aprecieri din partea beneficiarilor, a celor cărora li se adresează.

BERBEC
Vi se-mplinește o dorinţă s-o porniţi la drum spre cineva care v-aşteaptă şi o să fie o gură de oxigen pentru voi. O întâlnire importantă, poate vi se dă ceva de lucru şi o să va convină situaţia respectivă şi-o să v-apucaţi de ceva nou şi incitant.

TAUR
O să aflaţi cine vă iubeşte şi ce este dispus să facă în mod special că să va cucerească - surpriză. Se pare c-o să primiţi o suma de bani şi-i puteţi pune deoparte pentru cheltuielile masive ale casei, pentru că v-aţi propus o renovare, ceva care costă.

GEMENI
Poate v-aţi făcut degeaba griji în privinţa partenerului de cuplu care n-a venit la întâlnire, n-a sunat, dar totul e perfect. Poate vi se plătesc nişte ore suplimentare, vă mai găsiţi şi altceva care să v-aducă ceva în plus, la bugetul familiei, să va fie mai uşor cu cheltuielile lunare şi cu cele neprevăzute.

RAC
Vin în vizită nişte musafiri care vă sunt apropiaţi, poate chiar rude şi o să va-ntretineti frumos, zilele astea. Se poate să fi comandat materiale de construcţie pentru casă, ori diverse apărături şi în rate şi să refaceţi interiorul, poate şi exteriorul casei.

LEU
Poate va-nscrieti la nişte cursuri speciale, ori daţi şi vreun examen, un test eliminatoriu şi să va descurcaţi frumos. Vă întâlniti cu prietenii şi faceţi mişcare, aveţi activităţile voastre care va fac plăcere şi o să va destindeți, vorbiţi şi pentru mâine, poimâine să ieşiţi în plimbare, la evenimente.

FECIOARA
Poate semnaţi un contract care-o să v-aducă, în mod sigur, beneficii şi o să aveţi parte de un confort financiar. Ar avea de unde să vă intre nişte bani şi cu ce mai aveţi să daţi avansul pentru o casă, o maşină, ori plătiţi un sejur într-o staţiune turistică, să va duceţi la relaxare.

Horoscop 21 septembrie 2017. Racii primesc o veste excelentă despre bani sau job
Horoscop 21 septembrie 2017. Racii primesc o veste excelentă despre bani sau job
Horoscop 20 septembrie 2017. Balanțelor le merge mai bine în relația de cuplu
Horoscop 20 septembrie 2017. Balanțelor le merge mai bine în relația de cuplu
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop 25 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor câștiga bani și prestigiu
Horoscop 24 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii intră la cheltuieli
Horoscop 23 august 2019. Gemenii ar putea primi o cerere în căsătorie
Horoscop 22 august 2019. Leii se trezesc cu bani în cont
Horoscop 21 august 2019. Fecioarele au parte de succes și câștiguri
Horoscop 20 august 2019. Vărsătorii pot primi bani din colaborări
neti sandu, horoscop protv
Horoscop 19 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele își vor reface viața amoroasă
Horoscop 18 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii își pot întâlni perechea
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop 16 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au parte de o zi cu surprize
Horoscop 15 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor câștiga o sumă de bani
Horoscop 14 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli