Horoscop 22 septembrie 2017. Astăzi, Scorpionii au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2017 08:15
Categorie: Horoscop

Horoscop 22 septembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. Lucruri pe care le-aşteptăm de mult, oameni care ne-au lipsit ca aerul sosesc şi toate la un loc ne fac viaţa mai frumoasă şi-o să ne dăm şi noi peste cap să le facem mici surprize celor dragi.

 

 

BALANŢĂ
Se poate să primiţi un cadou, să va scoată cineva în oraş sau să plecaţi chiar într-o aventură turistică la malul marii, la munte. O să va bucuraţi de prezenţa unor oameni, de veştile care or să va dea alt chef de viaţă şi poate veţi pune în aplicare o idee care-o să v-aducă bani, o recunoaştere profesională.

SCORPION
Poate vă găsiţi şi voi sufletul pereche şi o să trăiţi în bună înţelegere, o să aflaţi câte lucruri sunteţi dispuşi să faceţi pentru celălalt. Se-ntâmpla o serie de lucruri care să va scoată din notă voastră obişnuită şi să-ncepeti o viaţă nouă, poate va fi o schimbare de profil dacă găsiţi ceva care să vă încante.

SĂGETĂTOR
Se poate să plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva ca să vă distraţi, să va umpleţi timpul cu activităţi deconectante. Sunt lucruri de spus şi de făcut în folosul vostru, dar şi al altora, poate le daţi un sfat unor oameni, aţi inventat ceva care-i ajută pe ceilalţi să trăiască mai bine.

CAPRICORN
Se anunţă cineva de la drum lung în vizită şi dacă nu plecaţi voi pe undeva, o să petreceţi o zi, două împreună. O să-i puteţi pune punct unei relaţii care nu mai corespunde perioadei în care va aflaţi şi o să va pregătiţi sufleteşte, pentru o nouă etapă de viaţă.

VĂRSĂTOR
Se poate să primiţi nişte bani până la încheierea programului şi s-aveţi pentru o ieşire cu prietenii şi azi, dar şi în următoarele zile. Accente serioase în sfera deplasări şi se va ivi imediat prilejul, dacă n-a apărut, cumva, cu câtva timp în urmă şi o să va decideţi încotro s-o apucaţi, pe ce ruta.

PEŞTI
O să luaţi nişte bani care-or să va scoată dintr-o încurcătură şi o să va puteţi cumpără ce-aveţi nevoie şi să şi plecaţi pe undeva, la o adică. O să interactionati cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi să dezvoltaţi un proiect care v-ar aduce aprecieri din partea beneficiarilor, a celor cărora li se adresează.

BERBEC
Vi se-mplinește o dorinţă s-o porniţi la drum spre cineva care v-aşteaptă şi o să fie o gură de oxigen pentru voi. O întâlnire importantă, poate vi se dă ceva de lucru şi o să va convină situaţia respectivă şi-o să v-apucaţi de ceva nou şi incitant.

TAUR
O să aflaţi cine vă iubeşte şi ce este dispus să facă în mod special că să va cucerească - surpriză. Se pare c-o să primiţi o suma de bani şi-i puteţi pune deoparte pentru cheltuielile masive ale casei, pentru că v-aţi propus o renovare, ceva care costă.

GEMENI
Poate v-aţi făcut degeaba griji în privinţa partenerului de cuplu care n-a venit la întâlnire, n-a sunat, dar totul e perfect. Poate vi se plătesc nişte ore suplimentare, vă mai găsiţi şi altceva care să v-aducă ceva în plus, la bugetul familiei, să va fie mai uşor cu cheltuielile lunare şi cu cele neprevăzute.

RAC
Vin în vizită nişte musafiri care vă sunt apropiaţi, poate chiar rude şi o să va-ntretineti frumos, zilele astea. Se poate să fi comandat materiale de construcţie pentru casă, ori diverse apărături şi în rate şi să refaceţi interiorul, poate şi exteriorul casei.

LEU
Poate va-nscrieti la nişte cursuri speciale, ori daţi şi vreun examen, un test eliminatoriu şi să va descurcaţi frumos. Vă întâlniti cu prietenii şi faceţi mişcare, aveţi activităţile voastre care va fac plăcere şi o să va destindeți, vorbiţi şi pentru mâine, poimâine să ieşiţi în plimbare, la evenimente.

FECIOARA
Poate semnaţi un contract care-o să v-aducă, în mod sigur, beneficii şi o să aveţi parte de un confort financiar. Ar avea de unde să vă intre nişte bani şi cu ce mai aveţi să daţi avansul pentru o casă, o maşină, ori plătiţi un sejur într-o staţiune turistică, să va duceţi la relaxare.

Horoscop 21 septembrie 2017. Racii primesc o veste excelentă despre bani sau job
Horoscop 21 septembrie 2017. Racii primesc o veste excelentă despre bani sau job
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani