Horoscop 2 septembrie 2017. Capricornii au parte de noutăți în viața amoroasă

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Sambata 02 Septembrie 2017 09:27
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic prezentat de Neti Sandu. Se pot întâmpla şi minuni, chiar dacă ele or fi minuscule, dar pentru noi pot fi capitale şi să ne schimbe viaţa în bine!

Vibraţia zilei este 2 şi o să ne-alegem o companie pe lungimea noastră de undă!

(FECIOARĂ)
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă facă să uitaţi de toată tristeţea şi de neîmplinirile în dragoste. O întâlnire - de suflet - ca să-l priviţi în ochi pe pmul drag să vedeţi dacă vă împărtăşeşte sentimentele, sau i-a trecut de tot dragostea pe care v-o purta.

(BALANŢA)
Poate le-aţi promis unor tineri că-i duceţi într-un spaţiu de agrement să-ncerce toate jocurile, să-şi umple frumos timpul. E un grup care vrea să vă coopteze într-o activitate care v-ar aduce linişte sufletească, poate fi şi din categoria sporturilor de agrement şi să vă revigoraţi, să vă şi distraţi, normal.

(SCORPION)
Poate-aveti emoţii c-o să luaţi parte la un concurs, sau poate doar spectacol şi o să vă descurcaţi frumos. O să le ţineţi companie alor voştri, copiilor care au nevoie de aer curat, de spaţiu să se poate mişca în voie pe la munte, undeva, sau la malul mării.

(SĂGETĂTOR)
Poate o să cheltuiţi mai puţin decât credeţi, c-or să vă facă cinste prietenii, rudele, nimeriţi promoţii pe la unele magazine. O să primiţi diverse invitaţii pe la evenimentele care-i au pe prietenii voştri în centrul atenţiei şi o să vă bucuraţi de reuşitele lor în plan sentimental, sau profesional.

(CAPRICORN)
Apare cineva în viaţa voastră amoroasă şi o să urmeze o perioadă frumoasă, o să fiţi şi voi fericiţi. Acei oameni care i-aţi considerat distanţi faţă de voi vă căuta, vor să petreceţi zilele astea împreună, iar unii poate vor să vă continuaţi relaţia de cuplu.

(VĂRSĂTOR)
O să fiți crezuţi pe cuvânt că n-aţi greasit în fata persoanei care vă iubeşte şi relaţia o să continue în cei mai buni termeni. O să aflaţi cum stau lucrurile într-o chestiune de suflet şi o să vă cereţi scuze că n-aţi înţeles că lumea ce s-a întâmplat, sau celălalt va cere iertare - depinde cine a greşit.

(PEŞTI)
O persoană de care vă e dor revine ca să nu daţi uitării sentimentele pe care le are faţă de voi şi să resuscitaţi relaţia. O invitaţie la o petrecere, poate fi şi la malul mării şi să rulaţi pe autostrada câteva ore pân-acolo să fiţi împreună cu prietenii.

(BERBEC)
Se poate să vă pice cu tronc cineva şi să fie o atracţie reciprocă, să faceţi şi casă bună împreună, dacă vreţi să vă căsătoriţi. Aţi mai putea da o fugă într-o staţiune de agrement, sau să plecaţi într-un cyty break să vedeţi ceva încântător şi să fiţi şi alături de oameni dragi sufletului vostru.

(TAUR)
Cineva care-şi dorea de multă vreme să vă-ntâlniţi amână sosirea, c-au intervenit nişte lucruri care nu mai suporta amânare. E posibil să primiţi nişte cadouri cu un prilej anume şi să fie şi pentru casa, ori să vă mai cumpăraţi voi câte ceva de care- aveţi nevoie.

(GEMENI)
Poate va invita un prieten la casa lui de la munte, sau de la mare, să rămâneţi eventual şi peste noapte, să vă relaxaţi. O să adunaţi mai multă lume în jurul vostru să fiţi împreună la un eveniment festiv, să vă distraţi, să strângeţi relaţiile, c-ore să mai fie şi altele în toamna asta.

(RAC)
O să le faceţi o vizită copiilor, nepoţilor, o fi ziua cuiva de naştere şi vă doriţi să fiţi împreună. V-or fi rămas datori nişte amici cu o masă la restaurant, cu o plimbare la malul mării şi o să vă faceţi timp să mai faceţi un pic de plajă, să înotaţi.

(LEU)
Se va face lumină într-o chestiune de ordin sentimental, dar numai după ce o să spuneţi ce-aveţi pe suflet. Păreţi nerăbdători să revedeţi nişte oameni cu care-aveti o groază de amintiri plăcute şi să vă simţiţi bine, să mai cunoaşteţi şi alte persoane cu care veţi avea destule lucruri în comun.

Horoscop 1 septembrie. Capricornii primesc o funcție nouă sau bani
Horoscop 1 septembrie. Capricornii primesc o funcție nouă sau bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
zodiac
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
horoscop
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste