Horoscop 2 septembrie 2017. Capricornii au parte de noutăți în viața amoroasă

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Sambata 02 Septembrie 2017 09:27
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic prezentat de Neti Sandu. Se pot întâmpla şi minuni, chiar dacă ele or fi minuscule, dar pentru noi pot fi capitale şi să ne schimbe viaţa în bine!

Vibraţia zilei este 2 şi o să ne-alegem o companie pe lungimea noastră de undă!

(FECIOARĂ)
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă facă să uitaţi de toată tristeţea şi de neîmplinirile în dragoste. O întâlnire - de suflet - ca să-l priviţi în ochi pe pmul drag să vedeţi dacă vă împărtăşeşte sentimentele, sau i-a trecut de tot dragostea pe care v-o purta.

(BALANŢA)
Poate le-aţi promis unor tineri că-i duceţi într-un spaţiu de agrement să-ncerce toate jocurile, să-şi umple frumos timpul. E un grup care vrea să vă coopteze într-o activitate care v-ar aduce linişte sufletească, poate fi şi din categoria sporturilor de agrement şi să vă revigoraţi, să vă şi distraţi, normal.

(SCORPION)
Poate-aveti emoţii c-o să luaţi parte la un concurs, sau poate doar spectacol şi o să vă descurcaţi frumos. O să le ţineţi companie alor voştri, copiilor care au nevoie de aer curat, de spaţiu să se poate mişca în voie pe la munte, undeva, sau la malul mării.

Horoscop 31 august 2017. Vărsătorii pot avansa în carieră

(SĂGETĂTOR)
Poate o să cheltuiţi mai puţin decât credeţi, c-or să vă facă cinste prietenii, rudele, nimeriţi promoţii pe la unele magazine. O să primiţi diverse invitaţii pe la evenimentele care-i au pe prietenii voştri în centrul atenţiei şi o să vă bucuraţi de reuşitele lor în plan sentimental, sau profesional.

(CAPRICORN)
Apare cineva în viaţa voastră amoroasă şi o să urmeze o perioadă frumoasă, o să fiţi şi voi fericiţi. Acei oameni care i-aţi considerat distanţi faţă de voi vă căuta, vor să petreceţi zilele astea împreună, iar unii poate vor să vă continuaţi relaţia de cuplu.

(VĂRSĂTOR)
O să fiți crezuţi pe cuvânt că n-aţi greasit în fata persoanei care vă iubeşte şi relaţia o să continue în cei mai buni termeni. O să aflaţi cum stau lucrurile într-o chestiune de suflet şi o să vă cereţi scuze că n-aţi înţeles că lumea ce s-a întâmplat, sau celălalt va cere iertare - depinde cine a greşit.

(PEŞTI)
O persoană de care vă e dor revine ca să nu daţi uitării sentimentele pe care le are faţă de voi şi să resuscitaţi relaţia. O invitaţie la o petrecere, poate fi şi la malul mării şi să rulaţi pe autostrada câteva ore pân-acolo să fiţi împreună cu prietenii.

(BERBEC)
Se poate să vă pice cu tronc cineva şi să fie o atracţie reciprocă, să faceţi şi casă bună împreună, dacă vreţi să vă căsătoriţi. Aţi mai putea da o fugă într-o staţiune de agrement, sau să plecaţi într-un cyty break să vedeţi ceva încântător şi să fiţi şi alături de oameni dragi sufletului vostru.

(TAUR)
Cineva care-şi dorea de multă vreme să vă-ntâlniţi amână sosirea, c-au intervenit nişte lucruri care nu mai suporta amânare. E posibil să primiţi nişte cadouri cu un prilej anume şi să fie şi pentru casa, ori să vă mai cumpăraţi voi câte ceva de care- aveţi nevoie.

(GEMENI)
Poate va invita un prieten la casa lui de la munte, sau de la mare, să rămâneţi eventual şi peste noapte, să vă relaxaţi. O să adunaţi mai multă lume în jurul vostru să fiţi împreună la un eveniment festiv, să vă distraţi, să strângeţi relaţiile, c-ore să mai fie şi altele în toamna asta.

(RAC)
O să le faceţi o vizită copiilor, nepoţilor, o fi ziua cuiva de naştere şi vă doriţi să fiţi împreună. V-or fi rămas datori nişte amici cu o masă la restaurant, cu o plimbare la malul mării şi o să vă faceţi timp să mai faceţi un pic de plajă, să înotaţi.

(LEU)
Se va face lumină într-o chestiune de ordin sentimental, dar numai după ce o să spuneţi ce-aveţi pe suflet. Păreţi nerăbdători să revedeţi nişte oameni cu care-aveti o groază de amintiri plăcute şi să vă simţiţi bine, să mai cunoaşteţi şi alte persoane cu care veţi avea destule lucruri în comun.

Horoscop 1 septembrie. Capricornii primesc o funcție nouă sau bani

Horoscop 1 septembrie. Capricornii primesc o funcție nouă sau bani

VIDEO PROTVPLUS.RO

Horoscop 2018

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

horoscop

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac

Horoscop 8 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot întâlni persoana cu care se vor căsători

Horoscop 7 iulie 2018. Zodia care are șanse uriașe să-și întâlnească azi jumătatea

Horoscop 6 iulie 2018. Zodia care va avea o surpriză plăcută pe plan financiar

Horoscop 5 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu