Fotografia care a starnit un real scandal. Lady Gaga a primit interdictie in China: "E ca si cum ai da mana cu Bin Laden"

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00
Dalai Lama

Dupa intalnirea controversata dintre Lady Gaga si Dalai Lama, autoritatile chineze au anuntat ca vedeta nu mai are voie sa intre pe teritoriul chinez.

Departamentul de propaganda al Partidului Comunist din China a dezvaluit ca se vor lua masuri importante impotriva lui Lady  Gaga. Astfel, cantareata a primit interedictie de a mai intra in China, conform celor de la The Guardian.

Internautii chinezi au criticat-o sever luni pe Lady Gaga pe retelele de socializare, dupa intalnirea artistei cu Dalai Lama in timpul unui eveniment denumit "U.S. Conference of Mayors", organizat duminica in orasul american Indianapolis, relateaza AFP.

O fotografie care il infatiseaza pe liderul religios tibetan tinand-o de mana pe cantareata a fost publicata de Lady Gaga pe contul sau de Instagram, declansand un val de comentarii ostile.

"Pentru chinezi, este ca si cum ai da mana cu Bin Laden", a scris un utilizator al retelei de socializare.

"Nu iti mai urmaresc contul de Instagram", i-a scris lui Lady Gaga un alt internaut.

Intrebat de AFP daca intalnirea dintre artista si Dalai Lama va complica relatiile dintre autoritatile chineze si cantareata, purtatorul de cuvant al Ministerului chinez al Afacerilor Externe, Hong Lei, a declarat ca nu stie cine este Lady Gaga.

Potrivit presei americane, la intalnirea amintita, discursul liderului tibetan s-a axat pe speranta unui viitor mai bun.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO