Filmul „Breaking Bad”, lansat pe 11 octombrie. „Jesse Pinkman fuge de răpitorii săi”. VIDEO

25-08-2019 16:25


Breaking Bad

Filmul „El Camino: A Breaking Bad Movie”, continuarea serialului cu același nume, va fi lansat pe 11 octombrie.

Această urmare a serialului, la şase ani după difuzarea ultimului episod, spune povestea aventurilor lui Jesse Pinkman (Aaron Paul), fostul acolit al lui Walter White (interpretat de Bryan Cranston). Jesse a fost văzut ultima dată când părăsea un campus nazist către o destinaţie necunoscută, conform New York Times, citat de News.ro.

Scurtul sinopsis descrie: „Jesse Pinkman fuge de răpitorii săi, de lege şi de trecut".

Filmul a fost scris şi regizat de Vince Gilligan, creatorul „Breaking Bad", şi va fi difuzat pe AMC după premiera pe Netflix. Serialul a fost difuzat pe reţeaua de cablu din 2008 până în 2013.

În primul teaser difuzat, Skinny Pete apare în momentul în care este interogat şi refuză să dea informaţii despre locul unde se află Jesse Pinkman.

„Breaking Bad" povesteşte metamorfoza unui profesor de chimie, interpretat de Bryan Cranston, într-un machiavelic baron al drogurilor.

„Breaking Bad" a fost premiat cu un Glob de Aur, iar actorul Bryan Cranston a primit acelaşi trofeu pentru cea mai bună interpretare într-un serial. În plus, a fost laureat cu 16 premii Emmy, un trofeu BAFTA şi trei SAG (Screen Actors Guild) Awards.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO