Veste uriașă pentru fanii lui Walter White. ”Breaking Bad” se întoarce pe ecrane

07-11-2018 10:40


Breaking Bad

La 5 ani distanță de la difuzarea ultimului episod, Breaking Bad s-ar putea întoarce pe ecrane sub forma unui film.

Potrivit The Independent, care citează Variety, creatorul seriei televizate care a avut un succes internațional, Vince Gilligan, lucrează la acest proiect care va avea legături cu seria originală Breaking Bad.

Deocamdată nu se cunosc foarte multe detalii despre acest film, însă va avea o durată de aproximativ 2 ore. Iar sinopsis-ul, publicat în The Albuquerque Journal, spune că filmul ”va urmări evadarea unui bărbat care a fost răpit și aventura sa pentru libertate”.

Nu se știe dacă acest film - despre care zvonurile spun că s-ar putea numi Greenbriar - va fi difuzat în sălile de cinema sau direct pe TV de către serviciile de streaming, însă producția este programată să înceapă în această lună și să dureze până în februarie 2019.

Serialul "Breaking Bad" ("Pe cai gresite"), care l-a avut protagonist pe Brian Cranston (care l-a interpretat pe Walter White) a câștigat numeroase premii de-a lungul anilor.

Un alt serial care se transformă într-un film este Deadwood, care a început producția în această săptămână împreună cu 12 dintre actorii care au jucat în seria originală de la HBO.

Sursa: The Independent

VIDEO PROTVPLUS.RO