Explicatia actorului Steve Harvey, dupa gafa de proportii de la Miss Univers: "Ma simt oribil pentru ce s-a intamplat"

Ultima actualizare: 25-12-2015 09:04

Controversele aparute in urma gafei de proportii de la finala Miss Univers au fost lamurite, in mare parte, la o conferinta de presa sustinuta de prezentatorul evenimentului.

Actorul a spus ca din neatentie a oferit titlul de castigatoare unei alte concurente. Si ca si-a dat seama de greseala imediat dupa ce a coborat de pe scena.

Steve Harvey: "Am iesit de pe scena si am recitit cartonul, nimeni nu mi-a spus nimic. Am continuat sa citesc numele finalistelor si scria clar cine se afla pe primul loc. Am fost ingrozit. Apoi stiti ce s-a intamplat, m-am intors pe scena. A fost o greseala."

Asa a inceput Steve Harvey conferinta de presa. Jurnalistii prezenti nu s-au multumit insa cu explicatia primita si au incercat sa afle cum a fost posibila o astfel de eroare.

STEVE HARVEY: "Nu exista o pregatire pentru a prezenta un astfel de eveniment. Am fost la repetitii, dar am comis o greseala. Nu este vorba despre pregatire aici, nimeni nu te pregateste sa fii prezentator. Stiu, nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva, dar nici Steve Harvey nu a mai prezentat vreodata un astfel de eveniment."

Rusinat de incurcatura, cunoscutul actor de comedie isi asuma cele intamplate si spune ca si pentru el situatia a fost neplacuta, nu doar pentru concurente.

Steve Harvey: "Nimeni nu se simte mai rau in acest moment decat mine! Dumnezeule! Ma simt oribil pentru ce i s-a intamplat acelei tinere."

In apararea lui a venit unul dintre organizatorii evenimentului.

MARK SHAPIRO, manager WME: "S-a intrebat: tocmai am spus ce cred ca am spus? S-a intors si a intrebat sa fie sigur daca a gresit si singur a luat decizia de a se intoarce pe scena si de a indrepta lucrurile."

Imaginile cu momentul penibil de la finala Miss Univers au facut inconjurul lumii in doar cateva ore: "Miss Universe 2015 este....Columbia! Trebuie sa-mi cer scuze. Finalista este Columbia. Miss Universe 2015 este Filipine. "

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO