EUROVISION 2013. Cele mai bizare aparitii pe scena. Ce spune presa internationala despre Cezar Ouatu

Ultima actualizare: 20-05-2013 00:00
Cezar Ouatu

CEZAR OUATU, concurentul Romaniei la EUROVISION 2013, este considerat a fi unul din cei mai bizari participanti de la aceasta editie de catre presa internationala.

Jurnalistii de la The Sun au urmarit atent cele doua semifinale, iar la sfarsit au desemnat cele mai ciudate evolutii de pe scena EUROVISION 2013.

Concurenta Ucrainei are una din cele mai bizare evolutii pe scena de la Malmo, spun ei. Dar, in acelasi timp, are si sanse destul de mari - de 9 la 1 - sa castige concursul.

Zlata Ognevici este adusa pe scena de un urias - Igor Vovkovinskiy – inalt de 2 metri si aproape 40 de centimetri, care este imbracat in vesminte medievale. Igor, care acum traieste in Statele Unite, fost de fapt adevarata vedeta a primei semifinale, asa cum rezulta din valurile de comentarii de pe site-urile de socializare.

 

Finlanda a trimis la EUROVISION 2013 o cantareata in stil Lady Gaga – Krista Siegfrids. Aceasta poarta pe scena o rochie ampla de mireasa. Numarul ei pe scena include o scena in care vantul ii smulge de pe cap voalul.

Si evolutia reprezentantei Republicii Moldova este considerata a fi una ciudata de catre jurnalistii The Sun. Aliona Moon are o rochie foarte lunga, pe care sunt proiectate diverse imagini. 


In viziunea celor de la The Sun, concurentul Romaniei, Cezar Ouatu, este una din cele mai ciudate aparitii de pe scena EUROVISION 2013:

Cezar are o tonalitate atat de inalta incat e chiar o surpriza ca ferestrele din Malmo sunt intregi”. Evident, jurnalistii englezi se leaga si de tinuta lui Cezar, “neagra, impanzita cu bijuterii si cu umerii vatuiti”. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO