"Eu am reusit sa scap". Sfaturile primite de Katie Holmes de la Nicole Kidman, fosta sotie a lui Tom

Ultima actualizare: 15-07-2012 07:21

Peste numai trei luni, Tom Cruise si Katie Holmes vor fi oficial divortati. Daca este sa dam crezare jurnalistilor, despartirea n-o va pune la adapost insa pe micuta Suri de influenta Bisericii Scientologice.

Ei sunt convinsi ca Tom nu se va da batut si va cheltui o avere daca e nevoie pentru a-si initia copila in tainele acestei credinte.

"Cand esti scientolog te uiti la cineva si stii in mod clar ca il poti ajuta", spunea Tom Cruise.

Declaratii ca aceasta ii fac pe jurnalistii americani sa se indoiasca serios ca Tom Cruise va renunta atat de usor la a-si converti fata la scientologie.

Circula zvonuri ca rapida intelegere intre cei doi soti este doar de fatada si ca starul isi va folosi averea de 250 de milioane de dolari pentru a se asigura ca Suri va intra in randurile Bisericii Scientologice.

Actorul planuieste initierea fiicei lui de ani intregi, la fel cum a facut cu Bella si Connor, cei doi copii adoptati in timpul mariajului cu Nicole Kidman.

Cruise este socotit al doilea in ierarhia bisericii, apropiat al conducatorului David Miscavige, care a devenit intre timp confidentul lui.

Planuri isi facea de ceva vreme si Katie, insa cu privire la solutia cea mai buna de a rupe legatura cu Tom. Presa de peste Ocean sustine ca a primit sfaturi chiar de la predecesoarea ei Nicole Kidman.

"Katie si Nicole comunica in secret de mai mult timp. In ultimele saptamani, cand se pregatea pentru despartirea de Tom, Katie a sunat-o pe Nicole pentru a-i cere sfaturi. Iar Nicole i-a spus: "Rezista, stiu ca este greu. Am trecut si eu prin asta". I-a mai spus: "Eu am reusit sa scap, am divortat de Tom si sunt mai fericita ca oricand", noteaza un jurnalist.

Fondata in anii 50 de Ron Hubbard, Biserica Scientologica are, potrivit estimarilor neoficiale, 8 milioane de membri in intreaga lume si profituri de 500 de milioane de dolari, anual.

Membrii ei cred ca oamenii sunt fiinte nemuritoare care si-au "uitat" natura si asta le impiedica evolutia.

Scientologii sustin ca prin metodele lor adeptii pot ajunge la o treapta spirituala superioara, se pot vindeca de boli si chiar dobandesc puteri telepatice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO