Elena Udrea, la plajă cu familia. Fotografia postată de soțul ei pe Facebook

Ultima actualizare: 28-06-2020 11:10
Elena Udrea
sefsubacoperire.protv.ro

Eelna Udrea se relaxează în aceste zile pe litoral împreună cu familia sa.

Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea, a postat pe Facebook o fotografie cu ea și cu fetia lor, Eva Maria, plimbându-se pe malul mării.

"Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el  - my little girl" - a scris Alexandrov pe rețeaua de socializare.

Fotografia a adunat peste 800 de aprecieri, la 2 zile de la postare.

Recent, DNA a clasat din lipsă de probe o parte din dosarul Microsoft, pentru care Elena Udrea a stat 7 zile în arest.

Elena Udrea mai are trei dosare de corupție

 

Chiar dacă a scăpat de acest dosar, Elena Udrea mai are încă trei dosare de corupție pe rolul instanțelor: Gala Bute, Hidroelectrica și finanțarea campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu din 2009.

În Gala Bute, ea a fost condamnată definitiv la 6 ani de detenție efectivă în iunie 2018, însă, între timp, fugise în Costa Rica.

A fost prinsă, dar până la urmă a venit singură în țară, după ce condamnarea ei a fost anulată ca urmare a deciziei CCR privind nelegalitatea completurilor de 5 judecători de la ÎCCJ.

După decizia CCR privind nelegalitatea completurilor de 3 judecători de la ÎCCJ, avocații ei au cerut și anularea sentinței de la fond, dar Înalta Curte a refuzat să rejudece dosarul de la zero și a sesizat Curtea de Justiție a UE.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO