E oficial: tara lui Dracula sarbatoreste Halloweenul ca americanii!

01-11-2009 00:00


UPDATE: Halloween-ul americanilor a fost sarbatorit sambata noapte si in Romania cu mare fast. La Castelul lui Dracula, de la Bran, toate salile si coridoarele au fost ticsite de vizitatori. Calauza le-a fost Vlad Tepes, asistat de iele si de vrajitoare.

E drept ca pe ai nostri i-au incurajat mai ales strainii, care si-au rezervat din timp vacante in inima Ardealului. Vlad Dracul le-a ranjit vizitatorilor, care au batut cu frica la portile castelului.

Cei care au avut cat de cat sqnge rece s-au plimbat prin incaperile reci si intunecate, dar au tresarit ingroziti in fiecare ungher, mai ales ca au ascultat povesti inspaimantatoare.

La Bran, localurile au pregatit pentru clientii lor petreceri cu specific de Halloween. In timp ce panzele de paianjen si dovlecii au dat farmec si culoare, bucatarii au gatit meniuri neobisnuite.

In Bucuresti, cluburile au fost mai pline ca de obicei, iar dansatorele s-au transformat din lebede in vrajitoare.

La Cluj dracusorii s-au zbenguit toata noaptea, iar Sighisoara a rasunat de larma si de voie buna. Aici si-au rezervat din timp locuri musafiri din toata lumea. Tinuta obligatorie: horror!

Tags: halloween,

VIDEO PROTVPLUS.RO