Dosarul medical al lui Michael Jackson, dezvaluit in instanta. De ce vor fi socati fanii


Ultimul update: Vineri 03 Mai 2013 07:05
Sursa: perfecte.ro
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2013 13:27
Categorie: Stiri Mondene
Michael Jackson

Mama lui Michael Jackson, Katherine, da in judecata AEG Live, organizatorul ultimului turneu al lui Michael, contra sumei de 40 de miliarde de dolari, acuzandu-i ca sunt vinovati de moartea fiului ei.

Dosarele medicale ale megastarului  au fost sigilate pana in prezent deoarece Michael era o persoana foarte retrasa. Din cauza procesului, insa, acestea vor fi facute publice in instanta si toate dependentele cantaretului vor fi cunoscute.

"Continutul dosarelor sale va soca pana si cel mai mare fan al lui Michael. Dependenta lui fata de calmante pentru operatiile estetice era uluitoare. Judecatorul le-a permis celor de la AEG sa prezinte dosarul medical al lui Michael pentru a demonstra ca era dependent de pastile si ca facea eforturi uriase pentru a ascunde acest lucru", a declarat o sursa pentru CDL.com.

"Cei de la AEG nu stiau ca Dr. Murray ii dadea lu Michael Propofol chiar acasa la el. Daca ar fi stiut, i-ar fi incheiat contractul medicului imediat si ar fi luat masurile necesare. AEG n-ar fi vrut sa deschida dosarele medicale ale lui Michael, dar sunt dati in judecata de Katherine pentru 40 de miliarde de dolari", a continuat sursa.

Potrivit avocatilor mamei starului pop, cei de la AEG Live sunt vinovati de alegerea doctorului Murray ca medicul personal al lui Michael.

Sursa: perfecte.ro Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO