Dolly Parton s-a vaccinat pe ritmurile unui hit, parodiat chiar de către ea. Mesajul vedetei de muzică country

Dată publicare: 03-03-2021 10:47
Dată actualizare: 03-03-2021 11:00


Dolly Parton s-a vaccinat și a lansat un îndem public ca populația și fabii să-i urmeze exemplu. Cântăreața de muzică country s-a folosit de o versiune modificată a hitului ei, „Jolene”.

 

Cântăreață și actriță americană acum în vârstă de 75 de ani, Dolly Parton s-a vaccinat împotriva COVID, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

„Am aşteptat o vreme, sunt suficient de în vârstă pentru a-l obţine şi suficient de deşteaptă pentru a-l face", a afirmat cântăreaţa de 75 de ani într-un videoclip postat marţi pe Twitter cu mesajul "Dolly primeşte o doză din medicamentul ei", relatează dpa și Agerpres.

„Aşadar, sunt foarte fericită că o să-mi fac (vaccinul) Moderna astăzi", a continuat ea.

Dolly Parton, considerată o legendă a muzicii country, a donat anul trecut 1 milion de dolari pentru dezvoltarea vaccinului Moderna împotriva COVID-19.

Dolly Parton i-a încurajat şi pe alţii să se vaccineze şi a anunţat că şi-a modificat chiar una dintre piese pentru a se potrivi cu această ocazie. Parton a râs în timp ce cânta parodia, în care numele "Jolene" a fost înlocuit cu "vaccin".

"Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin ... Te implor să nu eziţi. Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin, pentru că odată ce ai murit atunci e puţin prea târziu", a cântat ea râzând.

„Ştiu că încerc să fiu amuzantă acum, dar sunt foarte serioasă în legătură cu vaccinul", a precizat Dolly Parton.

„Cu cât ajungem mai repede să ne simţim mai bine, cu atât vom reveni mai rapid la normalitate. Aşadar vreau doar să vă spun tuturor laşilor de acolo: Nu fiţi o grămadă de fricoşi - ieşiţi şi vaccinaţi-vă!", a mai spus Parton.

Cântăreaţa americană a fost vaccinată la Centrul Medical al Universităţii Vanderbilt din Tennessee.