Motivatia instantei. Afla de ce Irinel Columbeanu a primit custodia fetitei


Ultimul update: Marti 16 Octombrie 2012 07:22
Data publicarii: Marti 01 Martie 2011 13:40
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Monica Columbeanu nu se lasa. Cu un avocat nou, ea doreste ca tribunalul sa i-o incredinteze ei pe Irina. In acest timp, intre cei doi parinti a inceput un adevarat concurs: cine o duce, dar mai ales cine o scoate pe Irina de la gradinita.

 

Intre timp, magistratul care a decis ca fetita sa ramana cu milionarul pe durata divortului a explicat de ce a preferat asta. Copila a fost atat de afectata de excursiile in America incat l-a rugat pe Mos Craciun, sa nu se mai duca niciodata acolo.

Putin inainte de ora 8, Monica o insotea pe fetita la gradinita aflata la doi pasi de locuinta primita in dar de la milionar. A petrecut o jumatate de ora in biroul directoarei, unde ar fi fost mustrata de aceasta: femeia i-ar fi spus ca toata atentia pe care i-o acorda brusc Irinei, de cand a inceput scandalul divortului, i-ar putea dauna copilei.

Trei ore mai tarziu, in institutie si-a facut aparitia Irinel Columbeanu, incarcat cu martisoare pentru angajate. Nici nu a plecat bine ca in zona si-a facut aparitia sotia. Venise cu gandul sa o ia pe cea mica acasa, dar personalul gradinitiei a informat-o oficial ca Irina a fost luata de tatal ei. Care adusese, pentru orice eventualitate si hotararea pentru custodie, obtinuta la Judecatoria Buftea.

Vesela, Monica, nu a vrut sa vorbeasca nici despre faptul ca si-a angajat un nou avocat, nici despre recursul pe care l-a declarat dupa decizia de ieri.

Presedinta instantei a consemnat in motivarea hotararii sale ca doamna Columbeanu intentioneaza sa se intoarca in Statele Unite, iar Irina i-ar fi marturisit unui psiholog ca i-a cerut lui Mos Craciun sa ramana acasa, in Romania - sa nu mai fie dusa la "colegii ei de departe".

"Reclamanta, apreciaza instanta - nu face dovada unor conditii de locuit adecvate, stabile si similare cu cele anterioare in care a crescut minora, dupa cum nu face nici dovada existentei unei legaturi foarte puternice intre mama si copil".

(Sursa: Judecatoria Buftea)

"Ambii parinti au atitudini de o moralitate indoielnica", mai remarca magistratul. Desi i-a acordat custodia lui Irinel Columbeanu, judecatorul a apreciat ca nu ar fi in regula sa ii stabileasca Irinei si domiciliul la resedinta de la Izvorani. Asta pentru ca si pana acum in timpul saptamanii, locuia in apartamentul din Piata Victoriei, iar acasa la tata ajungea doar in weekend. Totusi, omul de afaceri poate decide fara restrictii cand si unde locuieste fetita sa. Cazul revine in instanta saptamana viitoare.

Razboiul Columbenilor. Iri: Este exclus ca Irina sa mai plece in SUA

Monica Columbeanu: Iri a fost mai preocupat de afaceri decat de fiica lui

I.Columbeanu: Monica mi-a spus ca nu mai suporta umilintele la care o supun

Moni catre Irinel: "Iesi afara, nesimtitule"

Moni si Iri s-au calcat pe picioare la gradinita fetei
Razboi intre Columbeni. Iri rupe tacerea:
Monica Columbeanu divorteaza de Irinel. Vezi cu ce avere s-ar putea alege
VIDEO PROTVPLUS.RO