Joe Cocker a murit, la varsta de 70 de ani. Cantaretul britanic suferea de cancer pulmonar

Ultima actualizare: 25-12-2014 09:54

Joe Cocker, unul dintre cei mai cunoscuti interpreti de muzica soul si rock din lume, a murit la varsta de 70 de ani, anunta BBC.

Cantaretul britanic, al carui nume oficial este John Robert Cocker, a decedat din cauza complicatiilor generate de un cancer pulmonar.

Barrie Marshall, impresarul artistului, a confirmat decesul acestuia: "A fost un om pur si simplu unic si golul pe care disparitia lui il lasa in inimile noastre va fi imposibil de umplut".

Joe Cocker, un artist cu milioane de admiratori in intreaga lume, a sustinut intotdeauna concerte cu casa inchisa, el fiind unul din putinii artisti ce a reusit sa rupa bariera dintre generatii.

Vedeti aici o GALERIE FOTO exclusiva de la ultimul concert sustinut de Joe Cocker in Romania, in august 2013.

Dupa mai mult de patru decenii de muzica, Joe Cocker a ramas unul dintre cei mai de succes si populari artisti ai lumii. Multe dintre cele peste 20 de albume au primit premii, transformandu-l pe artistul a carei voce a fost una inegalabila intr-o adevarata legenda a muzicii.

In august 2013, Joe Cocker sustinea al patrulea concert al sau in Romania, pe scena de la Sala Palatului, unde au participat peste 4.000 de fani ai muzicii sale. Melodiile celebre precum "You can leave your hat on", "Unchain my heart" sau "Summer in the city" i-au ridicat pe spectatori in picioare si i-au provocat la dans.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO