Cum și-au petrecut vedetele Crăciunul. Mesajul lor pentru fani

26-12-2020 18:04


Obișnuiți să bată țara în lung și în lat pentru concerte și spectacole, Crăciunul i-a găsit în acest an pe artiști acasă, împreună cu familia.

Unii au gătit, alții și-au colindat fanii din sufragerie și au desfăcut împreună cadourile. Toate aceste momente de bucurie au fost, firește, online, unde s-a mutat o mare parte din viața noastră, din cauza pandemiei.

Concertele de Crăciun ale Andrei s-au dat anul acesta de acasă. Invitați speciali au fost Eva și David, care au cântat și ei pentru fani.

La ușa lui Horia Brenciu au bătut colindătorii, echipați în ton cu vremurile și acompaniați de Mihai Bobonete și magicianul Robert Tudor.

Pe Pavel Bartoș l-a colindat virtual, dincolo de monitor, Ștefan Hrușcă. 

De prăjiturile pentru Moș Crăciun s-a ocupat Sofia, mezina familiei Bartoș.

Moș Crăciun nu a ratat nici casă Andreei Antonescu și a avut grijă să pună sub brad ce și-a dorit Sienna, fetiță cântăreței.

Pe Adrian Nartea, actorul principal din serialul Vlad, Crăciunul l-a găsit în Bucovina, acasă la socri, unde s-a lăsat cu multă mâncare.

Adrian Nartea, actor Vlad: „Am mâncat bine, și salată de boeuf și răcituri și pește. Vai ce bun a fost codul. Sarmale, cozonaci. Sărbători cu bine pentru toată lumea, mai ales cu zâmbete și să ne vedem cu bine în noul an!”

Pentru 2021 cu toții au același gând: să poată reveni pe scenă, alături de fani.


VIDEO PROTVPLUS.RO