Cum ne afecteaza intrarea Soarelui in Sagetator. Horoscop cu Neti si Elena

15-11-2013 13:02


Pe 22 noiembrie Soarele intra in Zodia Sagetator. Ceea ce inseamna ca toata lumea va devein mai expansiva, exuberanta, cu chef de viata si cu chef de calatorii.

Vreme de o luna cat Soarele ramane in aceasta zodie o sa ne surprindem chiar si pe noi insine cu accesele de generozitate de care vom da dovada. 22 noiembrie- 21 decembrie este o perioada buna pentru legalizari, excursii si vacante in strainatate, dar si programarii calatoriei de Craciun si Revelion.

Atentie insa! In toata aceasta perioada suntem expusi la accese de sinceritate care ne pot costa foarte mult.

Berbec

Casa drumurilor lungi e activata. E o perioada buna pentru lectura, sa va stimulati intelectul, sa fiti creativi. Marte sta in casa parteneriala pana in iulie, trebuie sa se regleze aici lucrurile, in zona casatoriei si a relatiei de cuplu.

Taur

O prima, puteti vinde o casa sa castigati niste bani, obtineti un imprumut la banca sau poate va refaceti bugetul. Sanatate. Mergeti la un control, luati medicamentele prescrise sau poate duceti pe cineva la doctor.

Gemeni

Puteti incropi o afacere sau renunta la ceva in favoarea a altceva avantajos de moment. In casa relatiei cu partenerul de cuplu, ies la iveala niste aspecte despre care ati stiut ca va deranjeaza, iar acum e musai sa le discutati. Poate cineva din trecut cere o a doua sansa. Sunteti candidati buni si pentru o casatorie anul viitor. Acum incep sa se aleaga apele, legat de partener/a.

Rac

Casa serviciului, promisiuni. Sunt si promisiuni de bani ce se pot onora in ianuarie. Practic, luna aceasta reprezinta o promisiune ce se poate implini pana anul viitor in iulie, ca o prima etapa.

Leu

E activat planul sentimental. Se discuta cauzele unor neintelegeri, se face o analiza. Poate sa apara chiar cineva care sa va faca ochi dulci, va puteti indragosti. Perioada buna pentru voi, faceti lucruri care va plac. 

Fecioara

Lucruri legate de casa, gospodarie. Va puteti ocupa de partea decorativa a casei. Mergeti la dentist. Rezolvati probleme de sanatate. Marte rascoleste casa banilor, dar partea buna e ca va pleca foarte curand.

Balanta

Se activeaza sfera comunicarii. Marte intra in zodia voastra, trebuie sa va pregatiti pentru o perioada in care sa rezolvati treburi tehnice: reparatii in casa sau o activitate ce poate dura 8 luni. Posibile schimbari asadar. Favorabile totusi. Actiune care sa aduca bani, extrajob, colaborare.

Scorpion

Marte intra in casa bolilor, dar si a banilor. Mercur detecteaza noi surse de bani. Definitivarea unor acte. Atentie la sanatate, mergeti la control, preveniti. Posibil dezechilibru pe glande endocrine, rinichi, coloana, zona genitala.

Sagetator

Vibratie vesela, cu bataie lunga. Sunteti mai deschis distractiei, dar mai ales hobby-urilor. Perspectiva ce va poate aduce intr-o postura pentru care altii ar munci si cinci ani. Va fi bine si financiar, si in planul anturajului. Socializati mai mult, calatoriti, mai ales in strainatate. Mecur inseamna in zodia voastra si copil: poate deveniti parinti sau botezati.

Capricorn

Casa problemelor de sanatate, activata pana in 2016. Va reinventati, intrati intr-un nou tipar, va  schimbati radical viata ca sa va fie bine.

Varsator

Intalniri, mondenitati, sanse sa va spuneti punctul de vedere intr-un cerc de prieteni, societate. Va implicati in activitati care-i ajuta pe ceilalti sa aiba o viata mai buna.

Pesti

Activata zona carierei. Primit aprecieri, sanse, oferte. Sau poate vi se cere mai mult pentru un job mai bun. Aveti grija de sanatate. Si e o perioada in care ar trebui sa primiti bani din mai multe parti.

VIDEO PROTVPLUS.RO