Cum a ajuns Aaron Paul, starul din Breaking Bad, sa se imbete impreuna cu Michael Jackson, la o petrecere

10-03-2014 11:11


Michael Jackson

Interpretul lui Jesse Pinkman, din Breaking bad, a ajuns, in urma cu mai multi ani, la o petrere la care a luat parte si Michael Jackson. Actorul sustine ca, atat el, cat si regele pop, au avut parte de o noapte de pomina.

Aaron Paul, cunoscut pentru interpretarea lui Jesse Pinkman, tanarul devenit dealer de droguri in serialul de mare succes Breaking bad, a avut parte, acum cativa ani, de o intamplare pe care a povestit-o recent.

Actorul, in varsta de 34 de ani, a povestit despre experienta prin care a trecut la o petrecere, cu ocazia unei aparitii la show-ul TV Jimmy Kimmel Live. Potrivit acestuia, la eveniment au luat parte si Michael Jackson si printul din Brunei, scrie New York Daily News.

A fost doar un weekend foarte lung petrecut cu Michael Jackson. Amicul meu fusese invitat la petrecerea aniversara a printului din Brunei, in afara Londrei, la castelul sau, si m-a luat si pe mine cu el”, isi aminteste Paul Aaron.

Surprinzator, printul l-a recunoscut pe tanarul actor din productiile in care acesta jucase, desi, la acea vreme, nu incepuse inca filmarile pentru Breaking Bad. Asa a ajuns sa fie invitat in biblioteca din castel, unde nu se aflau decat printul si Michael Jackson.

“Am coborat in aceasta biblioteca enorma, unde erau doar printul si Michael Jackson. Am vorbit toti trei timp de o ora. Apoi, mai tarziu in seara aceea, ni s-au alaturat inca zece persoane si ne-am imbatat cu totii in barul biliotecii. A fost atat de ciudat”, isi aminteste actorul.

Desi Aaron nu a devenit prietenul lui Michael Jackson, starul TV a pastrat legatura cu printul din Brunei, care ulterior l-a invitat la petrecerea de 16 ani a fratelui sau mai mic.
 

Sursa: New York Daily News

VIDEO PROTVPLUS.RO