Cristi Borcea face nunta cu Alina Vidican in toamna

Ultima actualizare: 30-10-2012 02:44

Cel mai discret cuplu al ultimilor ani iese in sfarsit la lumina pe malurile Dambovitei. Cristi Borcea si Alina Vidican au revenit in tara de la Miami.


Cine este viitoarea doamna Borcea? Povestea modelului Alina Vidican

Dar nu pentru mult asteptata nunta. Fostul sef al "cainilor rosii" vrea sa apara maine la Tribunal, unde este judecat in dosarul transferurilor de fotbalisti. Cei doi porumbei i-au vorbit despre povestea lor de amor lui Catalin Maruta.

Catalin Maruta a surprins o adevarata declaratie de dragoste pe aeroportul din Frankfurt. Intre doua curse menite sa ii aduca acasa, Cristi Borcea si Alina si-au amintit prin cate au trecut in cei opt ani de relatie. Mai ales ca el avea nevasta si trei copii. S-au cunoscut in 14 iunie 2003, culmea, intr-un avion. Indragostitii recunosc ca au avut momente de cumpana tinand cont de faptul ca el avea totusi o verigheta pe deget.

Increzatori, cei doi nu se gandesc acum decat la viitor. Il vad impreuna, mai ales dupa ce distinsul domn va redeveni oficial burlac.

Nunta, spune Cristi Borcea, ar trebui sa aiba loc in toamna. Pana atunci, el va da o raita pe la tribunal, unde este judecat in celebrul dosar al transferurilor de fotbalisti, alaturi de alti grei din bransa.

Vezi unde se iubea Cristi Borcea cu Alina Vidican

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO