Vocea care a intors toate scaunele cu melodia "Sub pielea mea" si concurenta care i-a spus "Te iubesc" lui Smiley. VIDEO


Ultimul update: Marti 20 Septembrie 2016 07:04
Data publicarii: Sambata 17 Septembrie 2016 10:07
Categorie: Stiri Mondene

A treia runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei le-a adus telespectatorilor un show memorabil, lupta incredibila a celor patru antrenori pentru cele mai bune voci, schimb de energii si replici, voci fabuloase, voie buna.

Vineri seara au fost reprezentatii senzationale ale concurentilor, totul sub bagheta magica a gazdei emisiunii, Pavel Bartos, la "Vocea Romaniei".

Tudor, Loredana, Smiley si Moga au luptat ieri seara cu toate armele pentru cele mai bune voci, si-au facut strategii si au avut replici spumoase, iar concurentii au fost pusi in fata unor decizii greu de luat. A fost o seara senzationala, in care distractia s-a imbinat perfect cu emotia.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 22:08, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor aproape 2 milioane de romani.

Astrid Petcu a inceput cea de-a treia runda de auditii pe nevazute. Concurenta a interpretat melodia Sub pielea mea, iar vocea ei puternica i-a facut pe Tudor, Loredana si Smiley sa se intoarca. A fost coplesita de emotii in momentul in care a vazut ca cei trei antrenori o vor in echipele lor si i-a ascultat cu atentie pentru a lua cea mai buna decizie. ”Imi voi da silinta ca oamenii sa te tina minte, indiferent pana unde vei ajunge la Vocea Romaniei... in echipa mea.”, i-a spus Smiley. Astrid a ales sa mearga mai departe in competitie in echipa antrenorului.

Lupta a continuat ieri seara cu misterioasa cortina, in spatele careia s-a ascuns Rose Marie Velasquez. A venit din Filipine pe scena Vocea Romaniei, a cantat melodia Rise up si i-a cucerit rapid pe Moga, Loredana, Smiley si Tudor cu timbrul ei vocal deosebit si cu interpretarea perfecta. Antrenorii au facut tot posibilul sa o convinga sa mearga in echipele lor, insa la final Rose Marie a ales echipa Smiley si i-a spus: ”Te iubesc!”.

 

 

 


 

Un actor consacrat a participat la auditiile pe nevazute de la Vocea Romaniei. Moga:
Reguli noi la Vocea Romaniei! Ce se schimba din aceasta seara: emisiunea incepe de la ora 20:30
VIDEO PROTVPLUS.RO