Concert Morcheeba la Bucuresti pe 11 decembrie 2013


Ultimul update: Sambata 21 Septembrie 2013 07:13
Data publicarii: Miercuri 18 Septembrie 2013 15:19
Categorie: Stiri Mondene
Morcheeba

Morcheeba revine la Bucuresti pe 11 decembrie, in cadrul turneului european de promovare a celui mai recent album al trupei, “Head Up High”.

Albumul va fi lansat oficial pe 14 octombrie, data ce marcheaza si lansarea primului extras pe single, "Gimme Your Love".

Concertul va avea loc la Arenele Romane, in cort, si este organizat de Events.

Head Up High”, al optulea album de studio al trupei Morcheeba se va lansa prin Pias Records si a fost scris de catre toti cei trei membri ai trupei, Paul Godrey (care l-a si produs), Ross Godfrey si Skye Edwards. Discul reflecta o serie de schimbari semnificative din viata trio-ului, celebrand in acelasi timp succesul unei cariere care se intinde de-a lungul a 18 ani. Atat au trecut de la lansarea albumului lor de debut, " Who Can You Trust", un icon trip-hop, care i-a propulsat catre recunoasterea mondiala, cu milioane de exemplare vandute in lumea intreaga.

Pentru noul album, Morcheeba a colaborat cu invitati exceptionali: legenda hip-hop Chali 2na (Jurassic 5) mogulul rap Nature Boy Jim Kelly, James Petralli (White Denim), Rizzle Kicks si Ana Tijoux. Diversitatea vocilor de pe album, un merit incontestabil al Morcheeba, subliniaza influenta pe care o trupa exercita asupra asupra unor artisti la distanta de generatii intregi.

Miercuri, pe 11 decembrie, accesul in Arenele Romane va fi permis incepand cu ora 19.00, iar concertul va incepe de la ora 20.00. Cortul este incalzit.

Biletele au fost puse in vanzare de luni, 16 septembrie. Presale: pana pe data de 22 septembrie inclusiv, biletele costa 200 lei (Golden Ring) si 110 lei (Regular). Incepand cu data de 23 septembrie, biletele sunt disponibile la preturile de 220 lei (Golden Ring) si 120 lei (Regular). in ziua spectacolului, biletele vor costa 250 lei (Golden Ring) si 150 lei (Regular).

Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO