Concert Bon Jovi la București, care închide turneul ”This House is not for sale” în Europa


Ultimul update: Marti 16 Iulie 2019 14:52
Data publicarii: Marti 16 Iulie 2019 13:29
Categorie: Stiri Mondene

Fulminantul turneu “This House Is Not For Sale” îşi deschide porţile de pe 31 mai pentru Europa, show-ul din România de pe data de 21 iulie, din Piaţa Constituţiei, fiind cel care închide, în mod spectaculos, lista concertelor de pe continentul european!

 

“În 2011, Jon Bon Jovi a fost pur şi simplu extaziat de public şi de organizare încât a oferit pe lângă cele două ore de concert încă alte 60 de minute de vis! Au fost clipe de neuitat pentru toţi! Piaţa Constituţiei a devenit pentru Bon Jovi un loc cu adevărat special. Celebra scenă a fost imortalizata prin fotografia ce a făcut înconjurul lumii: Jon Bon Jovi cu braţele întinse în faţa a 60.000 de oameni care-l idolatrizau şi Casa Poporului. Vom repeta povestea magică de acum 8 ani! Mulţumim, tuturor!, a declarat Denise Sandulescu, CEO D&D East Entertainment.

Pe data de 25 iulie 2019 trupa BON JOVI se va găsi în Tel Aviv, Israel, şi de acolo va pleca direct la Rock În Rio, Brazilia.

Aşadar, vom da frâu celor mai intense emoţii create de muzică LIVE a celei mai titrate formaţii rock americane: BON JOVI! Un vis împlinit pentru toţi fanii din România şi nu doar pentru aceştia, pentru că vestea concertului de la Bucureşti aduce mii de spectatori de peste hotare! Iar glasul inconfundabil al lui Jon Bon Jovi va topi multe inimi cu mult prea celebrele “Always”, “Bed of Roses”, "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life", "Wanted Dead Or Alive", "Bad Medicine" și, bineînţeles, "Livin 'On a Prayer", plus alte zeci de hituri, o selecţie specială pentru publicul roman pregătită cu grijă de formaţie.

Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzica şi piesele îndrăgite de fani, pe maşinăria de lucru care a împins BON JOVI la peste 130 de milioane de albume vândute.

BON JOVI soseşte, în sfârşit, la Bucureşti în formula: Jon Bon Jovi, voce – chitară, David Bryan, clapa, Tico Torres, baterie, Hugh McDonald, bas, John Shanks, co-producator, Everett Bradley, multi-instrumentist şi Phil X, chitară, cel care l-a înlocuit pe Richie Sambora.

"Aceste spectacole uriaşe, zeci de mii de oameni adunaţi, toţi într-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil", a declarat, cu un zâmbet larg, liderul formaţiei Jon Bon Jovi.

“This House Is Not For Sale” are toate datele să devină cel mai valoros turneu BON JOVI şi din punct de vedere financiar. Totodată, liderul Jon Bon Jovi, 56 de ani, apare în revista Forbes pe lista Celor mai bogate celebrităţi din America, atingând locul 16, cu o avere estimată la 410 milioane de dolari, în 2017.

Succesul ultimului album "This House Is Not For Sale", care a debutat în fruntea clasamentelor din întreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii. O declaraţie sfidătoare (This House Îs Not For Sale), lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o nouă eră muzicală semnată de către Jon Bon Jovi şi colegii săi.

Biletele se achiziţionează în ritm alert, de aceea sfătuim doritorii să se grăbească!

Între 15 iulie ora 7 dimineaţa şi 25 iulie ora 23.00, circulaţia va fi parţial restricţionată pe Bulevardul Libertăţii şi pe Bulevardul Unirii.

Cel mai important de reţinut este că începând cu 21 iulie ora 7 dimineaţa şi 23 iulie ora 8 dimineaţa circulaţia traficului rutier va fi complet închisă pe bulevardele Libertăţii şi Unirii.

Bilete pentru concertul BON JOVI se mai găsesc în reţeaua eventim.ro la următoarele categorii de preţuri:

Acces General – 230 lei
Golden Circle – 380 lei
Diamond Circle – 600 lei
Tribună VIP – 750 lei
Silver VIP Experience Package – 777.15 lei
Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei
Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei
Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei

 

Concert extraordinar THE CURE, pe 22 iulie, în Piața Constituției
Secretul din viaţa lui Ed Sheeran. Ce a spus artistul despre soţia sa
O cântăreață americană a fost arestată în timpul unui concert în Malaezia
VIDEO PROTVPLUS.RO