"Cine Dumnezeu este Brad Pitt?". Reactia geniala a unui veteran de razboi din SUA, dupa ce a fost sunat de celebrul actor

15-10-2014 08:34


"Cine Dumnezeu este Brad Pitt?". Replica sincera ii apartine unui veteran de razboi din Statele Unite, care a primit un telefon surpriza din partea superstarului.

Barbatul l-a ajutat pe actor sa intre in pielea unui erou din cel de-al Doilea Razboi Mondial, in drama "Furia: Eroi Anonimi".

Pelicula, in care il vedem si pe Shia LaBoef, are miercuri premiera de gala la Los Angeles. Iar pe covorul rosu, printre vedete, isi va face aparitia si veteranul care pana de curand nici nu stia cine e Brad Pitt.

Aprilie 1945. Pentru a grabi caderea Germaniei naziste, un sergent american, supranumit "Wardaddy", porneste intr-o misiune riscanta in spatele liniilor inamice. Eroul, interpretat de Brad Pitt, se bazeaza doar pe tancul sau, botezat Fury, si pe echipajul format din cinci oameni.

Pentru a intra mai bine in pielea personajului, actorul s-a intalnit cu patru veterani de razboi care au condus tancurile impotriva trupelor germane in Africa.

Printre veteranii invitati la Hollywood s-a aflat si George.

"Am intrebat: 'Cine Dumnezeu este Brad Pitt?'", George Smilanich, veteran de razboi.

Televizorul lui George e tot timpul ponit pe canalele sportive, asa ca barbatul nu este deloc la curent cu ce se intampla in show-bizz si habar nu avea cine este Brad Pitt. Cand s-a lamurit, a acceptat sa se intalneasca cu echipa de filmare.

Veteranul le-a povestit cum si-a salvat comandantul dintr-un tanc in flacari si cum aproape si-a pierdut picioarele din cauza degeraturilor. Mult mai entuziasmata de intalnirea cu starul de la Hollywood a fost sotia lui George: "L-am atins de mai multe ori. Mi-am pus mana in jurul bratelor lui", a spus Mary.

"Furia: Eroi Anonimi" ajunge in cinematografele de la noi din tara saptamana viitoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO