Chitaristul Jan Akkerman va concerta, pe 20 august, la Hard Rock Cafe din Bucuresti

13-03-2015 14:00


Jan Akkerman

 Olandezul Jan Akkerman, unul dintre cel mai bine cotati chitaristi din lume, cunoscut pentru piese precum "Streetwalker" si "Am I losing you", va concerta pe 20 august, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Fiul unui simplu muncitor din Amsterdam, Jan Akkerman s-a apucat de cantat la chitara la varsta de doar cinci ani, iar primul sau single a fost lansat in 1960, pe cand avea 13 ani, potrivit site-ului iabilet.ro. De-a lungul vremii a lansat peste 20 de albume si a cunoscut succesul international odata cu fondarea trupei Focus, alaturi de Thijs van Leer.

Akkerman combina progressive rock-ul cu bluesul si cu jazz-ul de peste 50 de ani. A cantat alaturi de nume precum Alan Price, Herman Brood, Peter Banks, Phil Collins, Jack Bruce, Charlie Byrd, Ice-T, Paco De Lucia si B.B. King.

Biletele pentru concertul lui Jan Akkerman din Hard Rock Cafe sunt disponibile online, pe www.iabilet.ro, si in format fizic, in reteaua iaBilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara).

Astfel, biletele din categoria acces general cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) costa 70 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei - 100 de lei (doar 80 de bucati), iar, pentru a beneficia de o intalnire, poze si autografe cu artistul plus loc la masa VIP, in fata scenei, pretul este de 250 de lei (in numar limitat la doar 30 de bucati).

In ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei, respectiv 120 de lei (VIP), in limita locurilor disponibile ramase.

@CristianMatei

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO