Cel mai așteptat concert al anului. Ce mesaj emoționant a avut Ed Sheeran pentru români

04-07-2019 08:58


Zeci de mii de oameni s-au bucurat miercuri seară de cel mai așteptat concert al anului.

Artistul Ed Sheeran a urcat pe scena amplasată pe Arena Naţională din București şi i-a încântat timp de două ore pe fanii veniți inclusiv de peste hotare.

Aflat pentru prima oară în țara noastră, cântăreţul a anunţat că va mai petrece câteva zile aici.

Cu aplauze şi urale - aşa a fost primit Ed Sheeran aseară de cei 50 de mii de fani din țară, dar şi din străinătate. Odată ajuns pe scenă, artistul şi-a încântat admiratorii.

Cântăreţul a ținut apoi să le vorbească oamenilor veniţi să se bucure de muzica lui.

Ed Sheeran: "Când am început să compun muzică, nu m-am gândit că voi cânta vreodată într-o țară care nu este a mea. Iar când am început să susțin concerte, le organizăm în baruri foarte mici. După a trebuit să merg în Franța, în Germania, Australia, America și acum sunt în România. Dacă știți versurile, vă rog să cântați!"

Seara a continuat cu melodii cunoscute în întreaga lume, iar spectatorii au dovedit că ştiu fiecare vers.

În timpul show-lui, Ed Sheeran a făcut o mărturisire.

Ed Sheeran: "Este prima oară când vin în România. Voi petrece următoarele zile aici și sunt foarte încântat de asta."

Zara Larsson a cântat în deschiderea concertului lui Ed Sheeran. De origine suedeză, artistă a câştigat la numai zece ani un concurs de talente din ţară natală, iar albumul sau de debut din 2013 a fost premiat. În 2016 a interpretat piesa oficială de la UEFA cu David Guetta. Iar în 2017 a cântat în cadrul Premiilor Nobel pentru Pace cu John Legend.

Tot în deschidere a cântat şi James Bay. A devenit cunoscut în 2014, cu melodia "Hold Back the River", a câştigat titlul de cel mai bun artist britanic şi a fost nominalizat la premiile Grammy pentru "cel mai bun artist nou".

La finalul concertului, entuziasmul se citea pe fetzele oamenilor adunaţi pe Arena Naţională, care s-au declarat fascinaţi de experienţa trăită.

Reporter: Cum este atmosfera?
Tânăt: Bestială, e superb.
Reporter: De unde aţi venit?
Tânăr: Drobeta-Turnu Severin.

Femeie: "Excelent. Cânta super băiatu asta."

Tânără: "În mulţime a fost cel mai frumos. Am avut o experienţă foarte frumoasă."

Ed Sheeran a vândut aproape 16 milioane de albume în toată lumea. A câştigat 4 premii Grammy, 5 BRIT Awards şi 6 premii Billboard. Şi este primul artist din istorie care a ocupat primele două locuri în topul single-urilor din Marea Britanie. Nu în ultimul rând, a apărut şi în vestitul serial ''Urzeala Tronurilor''.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO