Cea mai fericita fotografie de familie: sase copii si parintii lor


Ultimul update: Marti 09 Octombrie 2012 17:17
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2011 13:20
Categorie: Stiri Mondene
sextupleti

Familia McGhee din America se poate considera una implinita. Sextupletii si parintii au primit cadouri de 250.000 de dolari de la Oprah Winfrey. A fost de-ajuns o fotografie postata pe Facebook.

O fotografie cat o mie de cuvinte. Si care le-a adus parintilor un ajutor nesperat din partea celor care au vazut-o pe internet.

Familia McGhee a primit la Oprah Winfrey Show un cec de 250.000 de dolari la magazinele Walmart, dar si patru zile de relaxare, un fel de luna de miere, la Las Vegas, unde vor fi in primul rand la un concert Celine Dion.

Rozonno si Mia McGhee, dar si sextupletii Olivia, Madison, Rozonno Jr, Josiah, Elijah si Isaac au devenit vedete pe internet, iar Oprah a fost cea care a insistat sa ii aiba in emisiune.

Parintii au povestit ca au nevoie in fiecare zi de 50 de scutece si 30 de biberoane cu lapte si ca sunt pur si simplu depasiti financiar. Cei doi s-au cunoscut in scoala si s-au casatorit cand aveau 18 ani, cu speranta ca isi vor intemeia o familie asa cum n-au avut nici unul. Fratii Miei au facut inchisoare si a crescut fara tata. Au incercat vreme de trei ani sa faca un copil, dar aveau probleme de fertilitate, asa ca au apelat la o clinica. Primii gemeni s-au nascut morti. Dar nu s-au dat batuti si asa au venit pe lume sextupletii.

"Poate sa fie coplesitor, dar e o bucurie. E o bucurie sa fii mama", spuna Mia, care sta acasa cu copiii. Doar sotul lucreaza. Cei doi, care sunt casatoriti de 11 ani, n-au avut pana acum nici macar o vacanta impreuna.

sursa foto: Facebook


 


 

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO