Ce venituri au cei mai cunoscuți cântăreți din lume. Forbes a publicat lista încasărilor


Ultimul update: Marti 10 Decembrie 2019 19:12
Data publicarii: Marti 10 Decembrie 2019 17:52
Categorie: Stiri Mondene
Taylor Swift

Cântăreaţa Taylor Swift, rapperul Kanye West şi trupa Metallica se numără între artiştii cu cele mai mari venituri în 2019, potrivit Forbes.

Taylor Swift, cu 185 de milioane de dolari, conduce în lista Forbes care calculează veniturile înregistrate între iunie 2018 şi iunie 2019. Cifrele sunt determinate de vânzări, prezenţe în topuri, concerte şi consultarea cu profesionişti din industrie, potrivit News.ro.

Ea este urmată de Kanye West, cu 150 de milioane de dolari, Ed Sheeran, cu 110 milioane de dolari, The Eagles, cu 100 de milioane de dolari, Elton John, cu 84 de milioane de dolari, Beyoncé şi Jay-Z, la egalitate, cu câte 81 de milioane de dolari, Drake, cu 75 de milioane de dolari, Diddy, cu 70 de milioane de dolari, şi Metallica, pe locul al zecelea, cu 68,5 milioane de dolari.

Câştigurile lui Swift din perioada luată în calcul se datorează în mare parte unui nou contract de înregistrări şi unor concerte susţinute. Ea conduce lista Forbes pentru a doua oară în ultimii cinci ani.

Ca şi Swift, care a lansat în august albumul „Lover”, West a lansat târziu albumul „Jesus Is King”, însă veniturile lui au legătură cu creşterea vânzărilor companiei Yeezy.

Artiştii care completează topul 10 au câştigat de pe urma lansării de albume şi a turneelor întreprinse.

Veniturile pentru top 10

 

În total, primii zece muzicieni cel mai bine plătiţi anul acesta au venituri de peste 1 miliard de dolari, fără calcularea taxelor. Veniturile lor au înregistrat o creştere cu peste 120 de milioane de dolari faţă de anul anterior.

The Rolling Stones ocupă locul 28 în top, cu încasări de 41 de milioane de dolari. În lista se mai află trupe ca Guns N’ Roses (25), cu câştiguri de 44 de milioane de dolari, U2 (39), cu 37 de milioane de dolari, şi Migos (40), cu 36 de milioane de dolari.

Cât priveşte artiştii solo, în top se află Celine Dion, cu 37,5 milioane de dolari, Lady Gaga, cu 39,5 milioane de dolari, Jennifer Lopez, cu 43 de milioane de dolari, Ariana Grande şi Paul McCartney, la egalitate, cu câte 48 de milioane de dolari, şi Pink, cu 57 de milioane de dolari.

Sursa: News.ro

Un celebru cântăreț a mărturisit că suferă de schizofrenie. „Asta e realitatea mea”
Jackie Chan nu este doar un maestru al artelor marţiale, ci şi un talentat cântăreţ
Cântăreț mort în timp ce filma un videoclip după un accident sinistru
VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33