Ce se intampla cu turneul Linkin Park din America de Nord dupa sinuciderea solistului Chester Bennington

Ultima actualizare: 25-07-2017 06:52
Linkin Park

Turneul pe care trupa Linkin Park ar fi trebuit sa il sustina in America de Nord, incepand de pe 27 iulie, a fost anulat, dupa ce solistul formatiei, Chester Bennington, s-a sinucis.

Compania Live Nation, organizatorul turneului, a transmis ca va fi rambursata contravaloarea biletelor. ”Suntem nespus de intristati sa aflam despre decesul lui Chester Bennington”, a adaugat un purtator de cuvant al companiei.

Chester Bennington, in varsta de 41 de ani, a fost gasit spanzurat, joi, intr-o vila din Palos Verdes, Los Angeles. Chester Bennigton s-a spanzurat in ziua in care prietenul lui, Chris Cornell - care s-a sinucis la randul lui in luna mai - ar fi implinit 53 de ani.

Solistul trupei Linkin Park i-a scris atunci lui Cornell o scrisoare emotionanta prin care rememoreaza ce a insemnat prietenia lor.

Chester Charles Bennington s-a nascut la 20 martie 1976. A fost muzician, cantautor si actor american, cunoscut mai ales ca vocalist principal al formatiilor rock Linkin Park si Dead by Sunrise. Artistul era originar din Phoenix, Arizona, si locuia in Los Angeles.

Muzicianul a fost influentat de stilul celor de la Loverboy, Foreigner si Rush, visand sa fie al cincilea membru Depeche Mode. Chester Bennigton s-a luptat cu dependenta de droguri in adolescenta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO