Ce nu stiai despre filmul pe care l-a vazut toata Romania. Secretele peliculei "Singur acasa"

19-12-2012 17:49

Singur Acasa

Mai sunt cateva saptamani pana la Craciun si, ca sa va facem asteptarea mai placuta, ne-am gandit sa va dezvaluim cinci lucruri pe care cu sicuranta nu le stiati despre filmul copilariei noastre, "Home Alone".

Lansat in 1990, filmul care l-a facut star pe Macaulay Culkin a devenit un clasic, scrie tmz.com. Iata ce nu stiati despre pelicula:

1. Scena in care Macaulay Culkin isi tine mainile pe fata si tipa este inspirata din tabloul "The Scream" al lui Edvard Munch.

2. Regizorul Chris Columbus s-a gandit ca ar fi prea crud sa ia in deradere o fata, asa ca iubita lui Buzz este de fapt... un baiat!

3. Harta din film care infatiseaza planul de lupta a lui Kevin a fost desenata de Culkin in persoana.

4. Daniel Stern (Marv) si Joe Pesci (Harry) nu au suferit prea mult in timpul filmarilor. Stern a purtat talpi de cauciuc pentru scenele in care a aparut descult, iar ornamentele pe care a calcat erau de fapt dulciuri. Nu acelasi lucru putem spune despre Culkin: in scena in care Pesci il musca de deget, actorul mai in varsta chiar l-a muscat suficient de tare incat sa-i lase... o cicatrice.

5. Stern a filmat numai o scena cu tarantula pe fata. Actorul a fost nevoit sa tipe... "in liniste":). Sunetul a fost adaugat in camera de montaj, din moment ce zgomotul puternic ar fi speriat paianjenul.

Sursa: TMZ.com


VIDEO PROTVPLUS.RO