Catalin Botezatu, un posibil tatic?


Ultimul update: Marti 27 Martie 2012 02:02
Data publicarii: Duminica 21 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Catalin Botezatu

In cartea scrisa de o reportera Click!, Catalin Botezatu dezvaluie unul dintre secretele care i-a marcat viata.


Se pare ca o americanca pe al ei nume, Kelly Guitar, o persoana influenta in lumea afacerilor si a showbiz-ului, i-a pus cam marcat viata creatorului nostru de moda .

Dupa spusele lui Catalin, cei doi s-au cunoscut in urma cu sase ani, la Delano, hotelul Madonnei, de Revelion.

"La 12 fara cateva minute eram intr-o mare de oameni, la un bar. O domnisoara, care si-a luat bautura, a fost impinsa si m-a udat cu alcool. Acea domnisoara care ma "parfumase" cu o licoare bahica era Kelly, Kelly Guitar. Si-a cerut scuze si uite asa am intrat in vorba", a declarat Botezatu. 
 
Cei doi s-au mutat impreuna in camera de hotel a lui Kelly si asa au ramas imreuna, numai ca Botezatu se simtea ca o "pasare in colivie", nu putea face nici o miscare fara stirea ei.

"Ma simteam captiv in lumea ei si incorsetat de toate acele reguli nescrise ale vietii ei. Era o femeie extrem de ocupata. De multe ori, cand mergeam in New York, stateam in casa ore intregi sa o astept", a mai spus Catalin.

In afara de faptul ca relatia nu mergea foarte bine, Botezatu s-a indragostit nebuneste de o romanca si i-a spus lui Kelly adevarul. Catalin s-a intors in Romania exact cand Kelly i-a dat de veste ca este insarcinata in trei luni. Dar, la momentul respectiv, lui Catalin nu i-a pasat si a plecat fara sa se uite in urma, fara nici o urma de regret.

"A fost unul din momentele care mi-au marcat viata. Am rugat-o cu cerul si cu pamantul sa nu pastreze copilul. Ea mi-a promis ca o sa faca avort, dar nici pana azi nu stiu daca ea a facut acel avort. Am mai vorbit de cateva ori la telefon, pentru ca, imi spunea, simtea nevoia sa ma auda, dar eu eram rece si nu ma gandeam decat la noua mea cucerire”, a adaugat Botezatu. 

Sursa: Click

VIDEO PROTVPLUS.RO