Caravana „Românii au talent” a ajuns la București. Curajoșii au la dispoziție două zile să se înscrie

×
Codul embed a fost copiat

După Galați, Iași, Timișioara și Cluj-Napoca, preselecțiile „Românii au Talent” au ajuns, în acest weekend, la București. Timp de două zile, sunt căutați cei mai talentați concurenți pentru sezonul cu numărul 15.

 

La Hotelul World Trade Center deja a început să se strângă lumea. Chiar dacă este dimineață, emoțiile sunt puternice pe măsură ce concurenții încep să apară. Sunt concurenți care își doresc să ajungă în fața echipei de casting pentru cel de-al 15-lea sezon al show-ului Românii au talent. Cu toții își doresc să treacă de această etapă și, bineînțeles, să apară în fața juraților și totodată să câștige și marele premiu.

Ce a însemnat concertul pentru o fostă câștigătoare

Ana Maria Mărgean, câștigătoare a celui de-al 11-a lea sezon: „Pentru mine participare la România Talent a fost povestea succesului meu. A început la România Talent și pentru asta sunt foarte recunoscătoare. De aceea recomand tuturor să vină aici. Nu este prea târziu azi și mâine oricând pot veni să își arate talentul și poate să aibă unica șansă în viață să fie pe cea mai mare scenă din România”.

Reporter: S-a schimbat viața ta după ce ai câștigat competiția?

Ana Maria Mărgean, câștigătoare a celui de-al 11-a lea sezon: „După ce am câștigat competiția România Actual, sezonul 11 au venit numai lucruri bune în viața mea. S-a schimbat în bine. Am fost la foarte multe evenimente, am participat la foarte multe proiecte, am avut ocazia să întâlnesc oameni minunați și totul, să zic așa, se datorează echipei Românii au Talent și sunt foarte fericită”.

Citește și
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Reporter: Ce mesaj ai pentru cei care stau acum pe gânduri dacă să vină să nu vină aici la preselecție?

Ana Maria Mărgean, câștigătoare a celui de-al 11-a lea sezon: „Vă spun sigur că este o experiență de neuitat. Să aibă încredere în abilitățile lor, să vină aici fără emoții și să dea tot ce-i mai bun”.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
A murit Cleo Sylvestre. Actrița a fost prima femeie de culoare care a jucat un rol principal la Teatrul Național din Londra
A murit Cleo Sylvestre. Actrița a fost prima femeie de culoare care a jucat un rol principal la Teatrul Național din Londra

Actrița Cleo Sylvestre, care a devenit cunoscută după ce a jucat în serialul "Grange Hill", a murit, vineri, la vârsta de 79 de ani.

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. Primele imagini cu cei doi de la starea civilă
Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. Primele imagini cu cei doi de la starea civilă

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil joi, 19 septembrie, după 9 ani de relație. Cântăreața nu a îmbrăcat o rochie albă, de mireasă, ci una roz pal.

Sophia Loren împlinește 90 de ani. Povestea de viață a actriței bate orice film. „Sărbătoresc la Roma, unde a început totul
Sophia Loren împlinește 90 de ani. Povestea de viață a actriței bate orice film. „Sărbătoresc la Roma, unde a început totul"

Sophia Loren împlinește vineri vârsta de 90 de ani. "Sărbătoresc la Roma, unde a început totul", a declarat actriţa despre modul în care îşi va petrece aniversarea.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record

Potrivit autorităților ungare, Dunăre a atins nivelul maxim în sâmbătă dimineața, la ora locală 07:00. Atunci ar fi măsurat în jur de 8,5 metri, iar polițiștii de aici estimau, vineri, o creștere de aproximativ 40-50 centimetri.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.