Bruce Willis și Samuel L. Jackson, din nou împreună pe marile ecrane. VIDEO


Ultimul update: Luni 14 Ianuarie 2019 11:40
Data publicarii: Luni 14 Ianuarie 2019 09:17
Categorie: Stiri Mondene

Dacă vă era dor de Bruce Willis, aflaţi că revine pe marile ecrane vineri, dar nu într-un film de acţiune cum ne-am obişnuit să-l vedem.

Willis şi Samuel L. Jackson îşi reiau rolurile jucate în urmă cu 19 ani în thrillerul „Indestructibilul", pentru partea finală îndelung aşteptată a unei trilogii.

Pelicula e semnată de regizorul unor filme ca „Al şaselea simţ" sau „Semne".

„Glass" este partea finală a unei trilogii lansate de regizorul M. Night Shyamalan în urmă cu 19 ani, odată cu „Indestructibilul", în care jucau Bruce Willis şi Samuel L Jackson.

Cei doi îşi reiau personajele, doi indivizi internaţi într-un azil de boli psihice, dar care se cred super-eroi: unul în slujba binelui, celălalt în slujba răului. Lor li se adaugă James McAvoy şi personajul său cu 24 de personalităţi din „Split", a doua parte a trilogiei, lansată în 2016. În timp ce super-eroul lui Willis e în urmărirea celui malefic al lui McAvoy, cel care controlează jocul din umbră pare să fie Glass.

Filmul a fost îndelung aşteptat de fani.

M. Night Shyamalan, regizor: „Oriunde mă duceam, poate să-mi iau un cheeseburger undeva, cineva venea, mă bătea pe umăr şi întreba: „O să faci vreodată continuarea la „Indestructibilul"? Acum, când mă duc să-mi iau un cheeseburge, îmi spun: „Abia aştept să văd filmul!". Aşa că sunt foarte încântat."

Bruce Willis a fost elegant şi nu prea vorbăreţ pe covorul roşu de la Londra, în timp ce Samuel L. Jackson a fost o apariţie excentrică, într-un costum de catifea mov şi cu un fes asortat.

James McAvoy s-a plâns că el a jucat de fapt vreo 20 de roluri într-unul şi a ţinut un regim alimentar cu 6.000 de calorii pe zi, ca să facă faţă celui mai solicitant fizic dintre ele. A cules însă şi rezultatele.

Reporter: „Cine crezi că ar câştiga într-o luptă reală între voi trei?"

James McAvoy, actor: „Eu! Eu. Sunt un pic mai tânăr, mai rapid, mai în formă. Serios acum. Deşi Bruce ştie să se bată. Dar eu. Poftim? Sunt sigur că James ar câştiga. E într-o formă mai bună decât toţi.E interesant, nu ştiu de ce am senzaţia că Dl. Glass ar câştiga cumva."

Vineri, filmul intră şi în cinematografele de la noi, dar ţineţi cont că nu este recomandat minorilor sub 15 ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Stan și Bran revin în lumina reflectoarelor într-un nou film
La 60 de ani, Jamie Lee Curtis a întors toate privirile după ea la Globurile de Aur 2019
Secvențe VIDEO din noul sezon Game of Thrones cu regina Daenerys și Jon Snow
VIDEO PROTVPLUS.RO