Beyonce, tribut lui Michael Jackson in show-ul de la Super Bowl. Artista a fost pe punctul de a cadea pe scena

Ultima actualizare: 11-02-2016 07:11

Beyonce a avut o reprezentatie spectaculoasa la Super Bowl si i-a adus un tribut lui Michael Jackson, purtand o jacheta asemanatoare cu cea pe care artistul a purtat-o la editia a XXVII-a, in 1993.

Tinuta cantaretei a fost creata de designerii Dean si Dan Caten, de la Dsquared, informeaza The Telegraph.

Beyonce si Bruno Mars au oferit un duel coregrafic in cadrul finalei Campionatului de Fotbal American, eveniment care a adunat aproximativ 65.000 de spectatori si 150 de milioane de telespectatori.

La un moment dat, in timpul unui dans energic, Beyonce a fost aproape de a cadea pe spate, insa a reusit sa-si recapete echilibrul.

via GIPHY

Cum s-a desfasurat SuperBowl

In deschiderea serii, Lady Gaga, mult mai sobra decat de obicei, a interpretat cu patos imnul Statelor Unite.

Echipa Denver Broncos a castigat a 50-a editie a finalei Ligii profesioniste de Fotbal American, in care a invins-o, la Santa Clara, pe Carolina Panthers, cu scorul de 24-10. Show-ul programat in pauza finalei este cel putin la fel e asteptat precum meciul in sine.

Pe scena in forma de floare, Coldplay a deschis spectacolul cu hitul Viva la vida si a continuat cu Paradise si Adventure of a Lifetime.

Bruno Mars a fost apoi aclamat pentru interpretarea piesei Uptown funk. In sfarsit, pe scena a urcat Beyonce, care a cantat Formation, inainte ca impreuna cu Bruno si Chris Martin sa realizeze momentul de apogeu al show-ului cu buget de 10 milioane de dolari.

Ca de obicei, presedintele Obama si-a invitat prieteni la Casa Alba ca sa vada impreuna meciul, iar cainii primei familii a tarii au purtat "tricourile" celor doua echipe care si-au disputat finala.

Partida este intrerupta necontenit de lungi pauze de publicitate, in care sunt difuzate clipuri debordand de umor si ingeniozitate.

Daca spectatorii au platit in medie cate 5 mii de dolari ca sa asiste la cel mai important eveniment sportiv al anului, companiile au cumparat publicitate pe sume ametitoare: 5 milioane de dolari pentru o jumatate de minut.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO