"Baywatch" si "Chips: Politisti de belea", adaptarile nereusite ale unor seriale de succes. Ce au gresit producatorii

Ultima actualizare: 06-06-2017 07:12

Anuntate cu surle si trambite, adaptarile serialelor "Baywatch" si "Chips: Politisti de belea" pentru marele ecran nu par sa aiba succesul asteptat, daca socotim dupa incasari.

Explicatia? Analistii cred ca peliculele au fost modernizate excesiv, iar fanii n-au mai regasit in poveste ceea ce le placea initial.

"Baywatch" este serial de succes transformat intr-un film fara priza la public. Analistii se asteptau ca pelicula sa aiba incasari de 40 de milioane de dolari in primul weekend de la intrarea in cinematografe. A contabilizat insa mai putin de jumatate, adica 18,5 milioane de dolari.

Publicul nu a gustat nici "Chips: Politisti de belea", adaptare dupa un serial care a facut furori in anii '70. Lansat in martie, filmul a avut incasari de 7 milioane de dolari in primul weekend si 25 de milioane in total, adica abia cat sa acopere bugetul.

Analistii spun ca, in incercarea de a aduce povestile de altadata in zilele noastre, continutul a fost gandit pentru un public mai matur. Dar, serialele din care s-au inspirat erau concepute pentru intreaga familie.

Paul Dergarabedian: "Acest rating le-a permis sa includa lucruri pe care n-ar fi trebuit sa le contina asemenea filme, bazate pe seriale pentru audienta generala si pentru intreaga familie. Oamenii au un fel de nostalgie pentru aceste seriale vechi. Au in capul lor o idee despre cum ar trebui sa arate pe marele ecran. Asa ca asteptarile sunt mari."

Cu toate acestea, exista si adaptari reusite, cu prize la public. "Ingerii lui Charlie" este un serial din anii ‘70, adaptat in doua filme pentru marele ecran. Ultimul, lansat in 2003, a avut incasari de 260 de milioane de dolari, in toata lumea.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO