Au mai ramas cateva zile pana la marea finala Vocea Romaniei. Gestul facut de Loredana pentru Maria Hojda, finalista sa

Ultima actualizare: 18-12-2014 07:05

Ne apropiem cu pasi repezi de finala de la Vocea Romaniei.

Fiecare antrenor a ramas cu un singur concurent. Loredana lupta pentru trofeu alaturi de Maria Hojda, care a urcat cu ea pe scena, la un concert. "Memory", melodia interpretata de Maria Hojda in semifinala, a cucerit inimile tuturor. Cu sustinerea publicului, ea a ajuns in finala.

Ii tine pumnii stransi si sora ei, Ligia, care a parasit concursul in semifinala. Cele doua si-ar fi dorit sa concureze impreuna pentru marele tofeu.

Altfel, pe Maria o mai despart doar cateva zile de marea finala, iar tensiunea si emotia sunt greu de controlat. Va avea trei momente, dintre care unul va fi o interpretare cu un invitat-surpriza.

Cu asa putin timp ramas, nu e de mirare ca Loredana o tine sub aripa sa. Maria a insotit-o pe antrenoare la un concert si a urcat pe scena, interpretand in duet una dintre piesele artistei. Loredana si Maria s-au simtit de minune pe scena.

Maria a venit insotita de fostii concurenti din echipa, dar si de tatal ei. Mandru, domnul Hojda a dansat alaturi de fiica lui pe piesele Loredanei.

Vineri, publicul va decide care dintre cei patru concurenti merita sa castige vocea Romaniei, votand pe aplicatia "Fii antrenor" sau printr-un SMS la 1276, dupa Start Vot.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO