Au inceput filmarile pentru al saselea sezon "Vocea Romaniei". Antrenorii au pornit o "lupta" pentru concurenti

Ultima actualizare: 09-07-2016 07:59

S-a dat startul filmarilor pentru al saselea sezon: "Vocea Romaniei".

Se anunta o lupta apriga pentru mult ravnitul trofeu. "Vocea Romaniei" emisiunea care a cucerit milioane de telespectatori in fiecare sezon revine in toamna, la PRO TV, cu un spectacol de exceptie.

Tudor Chirila, Loredana, Smiley si Marius Moga si-au ocupat locurile pe scaunele de antrenori. Au inceput filmarile la auditiile pe nevazute la "Vocea Romaniei", iar multi concurenti care au urcat pana acum pe scena au reusit deja sa dea nastere unor lupte intre antrenorii dornici sa-i ia in echipa lor.

Loredana: "Ne simtim foarte bine, sunt momente in care mai sunt si mici intepaturi, ca asa e in familie, nu? Suntem o familie putin degenerata din punctul asta de vedere"

Desi auditiile pe nevazute sunt abia la inceput, antrenorii au fost surprinsi sa descopere deja multe voci deosebite.

Smiley: "Intotdeauna exista voci si artisti care doar printr-o simpla fraza cantata pot sa te emotioneze. si asta e magia acestei emisiuni. ca reusesti sa te emotionezi chiar si atunci cand nu te mai astepti"

Toti cei patru antrenori lupta acum sa aduca in echipa lor cele mai puternice voci cu care spera sa castige trofeul Vocea Romaniei.

Marius Moga: "Este un sentiment care ma incearca de 5 ani si anume ce as face daca as castiga cu un concurent de la mine, sigur as face un pic mai mult decat altii care au castigat"

Tudor Chirila: "Vocea nu doar se gaseste, se si face. daca as putea sa o mai fac si anul asta bine, daca o face alt coleg de-al meu tot castigul meu este ca i-am ambitionat atat de tare incat sa ma bata"

Pavel Bartos: Anul asta ce va fi la Vocea Romaniei, ce personaje, ce voci sunt, va fi ceva extraordinar. Daca pana acum era amicitie, chimie doar intre jurati, acum si prezentatorul a intrat in colimator si e de bine. Credeti-ma

Vocea Romaniei revine din toamna, la PRO TV.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO