Asher Levine și-a prezentat noua colecție futuristică. Fabrică haine cu imprimanta 3D

Ultima actualizare: 30-09-2021 10:47

Noua tehnologie inspiră creatorii de modă. După ce a îmbrăcat vedete precum Lady Gaga, Beyonce sau Nicki Minaj, designerul american Asher Levine, are o abordare inedită în a crea haine.

Foloseşte tehnica imprimării 3D, precum şi diverse jocuri de lumini şi filtre, pentru a realiza ţinute futuriste.

Pasionat de inginerie, știință și biologie, designerul american Asher Levine a ţinut să reinventeze hainele clasice. Această rochie, de exemplu, inspirată din forma unei reptile, este placată cu aur de 24 de carate şi decorată cu semnale luminoase.

Asher Levine, designer: „Folosesc lumini în colecţiile mele de aproximativ 10 ani, iar dacă vă întrebaţi cum interacţionează lumina cu copul omenesc, ei bine, avem aici un mic buton şi priviţi ce se întâmplă! Imaginaţi-vă cum ar fi să vă puteţi schimba îmbrăcămintea printr-o simplă apăsare de buton."

În noua sa colecţie, designerul a apelat, de asemenea, la diverse filtre digitale, pe care clientele le pot folosi pentru a diversifica aspectul ţinutei vestimentare. În plus, unele rochii au fost create folosind tehnica imprimării 3D.

Asher Levine, designer: „Folosesc imprimarea 3D drept un instrument pentru a crea și manevra tot felul de forme geometrice. De exemplu, unele dintre accentele folosite la umeri le-am început mai întâi în mediul online, am scanat corpul uman, apoi am construit acest model de umeri pe un manechin virtual. "

Creaţiile sale vestimentare nu sunt pentru orice buzunar. Preţurile unei jachete futuristice încep de la 3.000 de dolari şi pot ajunge până la 69.000 de dolari.

În vârstă de 33 de ani, Asher Levine a început să conceapă modele de haine încă de la vârsta de 10 ani. O parte din opera sa a fost expusă în muzeul de Artă Modernă din New York şi introdusă recent în revista Forbes.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO