Arch Enemy, Krepuskul si Goodye To Gravity. Un concert electrizant, care a zguduit Bucurestiul. GALERIE FOTO

27-05-2014 13:24


Concert Arch Enemy 2014 - 7

Aproximativ 500 de rockeri au venit vineri seara la Turbohalle din Bucuresti pentru a urmari primul concert al trupei Arch Enemy cu noua solista si primul show din turneul European.

FOTO: Teodora Maftei / Stirile ProTV

A fost o surpriza placuta pentru toti fanii stilului "melodic death metal" si un mod spectaculos de a incepe weekend-ul.

Cei care i-au incalzit pe fani in deschidere au fost bucurestenii de la Goodbye To Gravity, una din cele mai iubite formatii metal autohtone. Pentru Goodbye To Gravity, care lucreaza deja la al doilea album, concertul din deschiderea evenimentului de vineri a insemnat o repetitie perfecta pentru show-ul de pe 13 iulie 2014, cand vor canta in cadrul festivalui Exit, din Serbia.

La randul lor, clujenii de la Krepuscul, au fost selectati sa cante in deschidere chiar de catre managementul formatiei Arch Enemy. Trupa de metal experimental a pregatit un show cu totul special pentru aceasta ocazie.

Momentul culminant al serii a fost aparitia pe scena a Alissei White Gluz, ex-The Agonist, noua solista a grupului Arch Enemy. Carismatica si energica, Alissa a fost selectata personal de Angela Gossow, fosta solista a suedezilor, pentru a-i lua locul in trupa.

Cu o prezenta scenica extraordinaraa, neobosita si cu un glas fascinant, noua solista a trupei a fost o surpriza placuta pentru fani care au fost cuceriti de la inceput si s-au simtit energizati pe toata durata concertului.

Dincolo de piesele cunoscute, fredonate de rockerii in extaz, si de spectacolul special de sunet si lumini, membrii trupei Arch Enemy s-au dovedit a fi in forma maxima, solourile de tobe si chitara cucerindu-i si pe cei care nu erau fani declarati.

O seara exploziva cu 3 concerte, ARCH ENEMY - KREPUSKUL - GOODBYE TO GRAVITY, care s-au transformat intr-un show exploziv.

Evenimentul, care a avut loc la Turbohalle din Bucuresti, a fost organizat de catre Promusic Events si Maximum Rock Romania.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO