"Ar fi fost anormal sa nu am o aventura cu ea". Van Damme, despre relatia secreta de acum 18 ani

Ultima actualizare: 27-09-2012 13:05
Jean Claude Van Damme

Acum cateva zile, cand a fost la Londra, la premiera ultimului sau film, The Expendables 2, Jean-Claude Van Damme era foarte fericit, la bratul sotiei sale, Gladys Portugues.

Insa zambetul ii va disparea de pe chip cand Gladys ii va citi interviul acordat pentru The Guardian, in care actorul face o dezvaluire intima neasteptata.

In acest interviu actorul de 51 de ani a recunoscut ca a avut o aventura cu Kylie Minogue, in 1994. Dezvaluirea a luat pe toata lumea prin surprindere, pentru ca tema interviului a fost ultimul sau film, nu viata intima a lui Jean-Claude.

Da, s-a intamplat. Am avut o aventura pe cand eram in Thailanda”, a spus actorul. El a mai spus ca se aflau acolo la filmarile pentru Street Fighter.

Sarutari fierbinti, dragoste facuta cu pasiune... Ar fi fost anormal sa nu avem o aventura. Era atat de frumoasa si statea in fiecare zi in fata mea zamband frumos, atat de simpatica, fermecatoare. Eu stiam Thailanda, i-am aratat-o si ei. Este o adevarata doamna”, a declarat Jean-Claude Van Damme.

In 1994, cand a avut aventura, actorul nu era casatorit cu Gladys Portugues. Cei doi au divortat in 1992 si s-au recasatorit in 1999. Insa, in 1994, actorul era casatorit cu Darcy LaPier.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO