Angelina Jolie, la prima aparitie publica pe covorul rosu dupa operatia de dubla mastectomie. VIDEO

02-06-2013 20:35


Angelina Jolie, la prima aparitie publica pe covor...
CLIPUL ZILEI: Angelina Jolie, prima aparitie publi...

Angelina Jolie s-a intors pe covorul rosu la 18 zile dupa ce a dezvaluit ca a suferit o operatie de dubla mastectomie.

In varsta de 37 de ani, Angelina Jolie a pasit pe covorul rosu la premiera filmului World War Z in Londra, Marea Britanie, unde a fost primita ca o eroina de admiratori. Actrita i-a fost alaturi partenerului ei Brad Pitt care are rolul principal in blockbusterul despre o invazie de zombi, regizat de Marc Forster.

"Sunt aici pentru Brad. Sunt mandru de el" a declarat Angelina care a primit de la fani la premiera jucarii de plus si mesaje de felicitare pentru decizia luata.

Pe 14 mai, actrita a dezvaluit ca este purtatoarea unei gene defectuoase BRCA1 care ii mareste riscul de a face cancer mamar si ovarian si din aceasta cauza a recurs la operatie de dubla mastectomie.

"Personal, nu ma simt mai putin femeie. Ma simt puternica, deoarece am facut o alegere grea care nu imi diminueaza feminitatea in niciun fel" a martusit atunci actrita, castigatoare a unui premiu Oscar.

  Angelina Jolie a petrecut perioada de recuperare in urma interventiei incepute in februarie 2013 pregatindu-se sa regizeze drama "Unbroken", un film despre povestea de supravietuire a unui soldat in timpul Celui De-Al Doilea Razboi Mondial, bazat pe cartea lui Laura Hillenbrand.

Actrita si-a facut duminica aparitia pe covorul rosu intr-o rochie neagra si lunga alaturi de Brad Pitt care i-a numit decizia de a se opera drept "una eroica". Angelina laudata de presa internationala pentru curajul de a anunta in mod public ca a facut acea operatie, intentioneaza sa faca o noua operatie, de extirpare a ovarelor, intrucat gena BRCA1 o face sa prezinte si un risc de 50% de cancer ovarian.

Brad Pitt si Angelina Jolie sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

 

Citeste si:

Jurnalul medicului care i-a facut Angelinei Jolie dubla mastectomie. Povestea interventiei secrete

- "Optiunea mea medicala". Editorialul integral al Angelinei Jolie despre operatia de mastectomie

Tatal Angelinei Jolie a aflat de pe internet de operatia de dubla mastectomie a fiicei sale

VIDEO PROTVPLUS.RO