Andreea Marin Banica a plecat in Africa

Andreea Marin Banica

Vedeta va realiza un documentar despre viata grea pe care o duc femeile si copii din Africa Centrala, unde saracia si bolile sunt in floare.

De cateva zile, fosta prezentatoare de televiziune se afla pe continentul african, unde a ramas impresionata de traiul amar al oamenilor. Asta cu riscul de a pati chiar ea ceva deoarece in ultima vreme, numerosi membri UNICEF au fost atacati de banditi.

“E o experienţa cutremuratoare, de neuitat, ca parinte. Ma voi intoarce, negresit, cu un documentar impresionant care sa va faca sa intelegeti mai bine cat de norocosi suntem, ca parinti, ca traim intr-o tara in care vaccinul antitetanos este gratuit si ca putem sa facem un bine unui copil care lupta pentru supravietuire dintr-un alt colt de lume prin simplul fapt ca avem grija de propriul copil, aici, acasa", scrie vedeta pe blogul ei.

“Țara aceasta e una dintre cele mai slab dezvoltate din lume, iar aici, mortalitatea materna si a copiilor sub 5 ani este printre cele mai ridicate de pe continentul african. Prin campania 1 pachet = 1 vaccin, lansata de Pampers si UNICEF atat in Romania, cat si la nivel mondial, pentru vanzarea fiecarui pachet Pampers, cu sigla UNICEF, va fi donata suma necesara cumpararii unui vaccin. Banii stransi vor fi folosiţi pentru a vaccina copiii din Africa Centrala impotriva tetanosului”, a adaugat Andreea Marin Banica, care va reveni in tara peste o saptamana.


Citește și
Andreea Marin
Andreea Marin se foloseste de politicieni
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Salvarea a venit la Andreea Marin acasa
Salvarea a venit la Andreea Marin acasa

Numai ca Andreea nu era. Stefan Banica avea, in schimb, grija de micuta Ana Violeta.

Andreea Marin se foloseste de politicieni
Andreea Marin se foloseste de politicieni

Chiar daca stie ca nu va intra niciodata in politica deoarece nu i se potriveste scandalul, fosta Zana a Surprizelor profita de relatiile sale in acest domeniu de fiecare data cand are nevoie. In scopuri umanitare, bineinteles.

Andreea Marin a fost inselata de iubit
Andreea Marin a fost inselata de iubit

Vedeta de televiziune a recunoscut ca partenerul de viata din trecut i-a tradat increderea si i-a fost infidel.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.