Andreea Marin Banica a plecat in Africa


Ultimul update: Miercuri 18 Iulie 2012 07:30
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Andreea Marin Banica

Vedeta va realiza un documentar despre viata grea pe care o duc femeile si copii din Africa Centrala, unde saracia si bolile sunt in floare.

De cateva zile, fosta prezentatoare de televiziune se afla pe continentul african, unde a ramas impresionata de traiul amar al oamenilor. Asta cu riscul de a pati chiar ea ceva deoarece in ultima vreme, numerosi membri UNICEF au fost atacati de banditi.

“E o experienţa cutremuratoare, de neuitat, ca parinte. Ma voi intoarce, negresit, cu un documentar impresionant care sa va faca sa intelegeti mai bine cat de norocosi suntem, ca parinti, ca traim intr-o tara in care vaccinul antitetanos este gratuit si ca putem sa facem un bine unui copil care lupta pentru supravietuire dintr-un alt colt de lume prin simplul fapt ca avem grija de propriul copil, aici, acasa", scrie vedeta pe blogul ei.

“Țara aceasta e una dintre cele mai slab dezvoltate din lume, iar aici, mortalitatea materna si a copiilor sub 5 ani este printre cele mai ridicate de pe continentul african. Prin campania 1 pachet = 1 vaccin, lansata de Pampers si UNICEF atat in Romania, cat si la nivel mondial, pentru vanzarea fiecarui pachet Pampers, cu sigla UNICEF, va fi donata suma necesara cumpararii unui vaccin. Banii stransi vor fi folosiţi pentru a vaccina copiii din Africa Centrala impotriva tetanosului”, a adaugat Andreea Marin Banica, care va reveni in tara peste o saptamana.


Sursa: Libertatea

Salvarea a venit la Andreea Marin acasa
Andreea Marin se foloseste de politicieni
Andreea Marin a fost inselata de iubit
Andreea Marin se foloseste de politicieni
Andreea Marin a fost inselata de iubit
VIDEO PROTVPLUS.RO