Andrea Bocelli, Depeche Mode si primii 7 DJ ai lumii. Cele mai importante nume care vor concerta in Romania in 2017

×
Codul embed a fost copiat

Pregatiti-va! Urmeaza un 2017 plin de concerte in Romania.

Depeche Mode va reveni la noi in tara, de data aceasta la Cluj, iar deja celebrele festivaluri de muzica, Electric Castle si Untold, promit cele mai spectaculoase editii de pana acum. In plus, in toamna ne vom bucura din nou de festivalul George Enescu, care are loc din doi in doi ani. Abonamentele la acest eveniment de prestigiu international au fost epuizate in doar 10 minute de la punerea in vanzare.

Dupa doua concerte memorabile sustinute la Bucuresti in 2006 si 2013, legendara trupa Depeche Mode va ajunge in 2017 in inima Transilvaniei. Concertul este parte dintr-un turneu mondial, pe care britanicii il vor incepe cu ocazia lansarii unui nou album - "Spirit". Fanii romani ii vor putea vedea pe 23 iulie, pe Cluj Arena.

Intr-un interviu acordat Stirilor PRO Tv, vocalistul Dave Gahan a vorbit despre alegerea de a merge la Cluj.

David Gahan: "Pentru oportunitatile pe care le ofera spatiul de concert, perioada aleasa, locul, pur si simplu s-a potrivit foarte bine si geografic. Cand avem asa multe spectacole in Europa, e ca o operatiune militara. Calatoresti cu o suta de oameni, camioane mari, autocare, avioane, echipamente si trebuie sa ai timp sa pregatesti fiecare spectacol."

Citește și
concert in salina
Concert extraordinar de colinde si muzica populara in Salina Turda. Naist: "Cea mai buna acustica posibila"
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Tot la Cluj, dar la Untold, sunt asteptati intre 3 si 6 august 2017 primii - 7 DJ ai lumii. Organizatorii promit, insa, si alte nume mari. In 2016, festivalul a avut un succes nebun.

Iar la mica distanta de Cluj, in micuta localitate Bontida, fanii muzicii electronice sunt asteptati din nou la Electric Castle, intre 12 si 16 iulie. Printre numele deja anuntate se numara trioul de muzica tehno - "MODERAT " si trupa britanica de muzica indie - Alt J.

La Bucuresti va ajunge pe 20 aprilie trupa de pop jazz, Pink Martini. Solista are o pasiune pentru Maria Tanase, asa ca s-a straduit sa invete limba romana doar pentru a-i canta muzica.

2017 va aduce multa bucurie si iubitorilor de muzica clasica. Andrea Bocelli va reveni la Bucuresti pe 22 iunie.

Iar luna septembrie va fi a Festivalului George Enescu. La Bucuresti vor ajunge din nou mari orchestre al lumii, precum Orchestra Scala di Milano, Royal Concertgebouw Amsterdam sau London Philharmonic Orchestra.

De asemenea, vor fi prezenti celebrul dirijor rus Valery Gergiev sau Lang Lang, unul dintre cei mai buni pianisti la nivel mondial.

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
RoadkillSoda a lansat single-ul
RoadkillSoda a lansat single-ul "Out of Phase". Noul album este promovat prin 2 concerte consecutive, la Bucuresti

Trupa romaneasca RoadKillSoda a lansat single-ul "Out of phase", piesa care face parte din noul album "Space echo & time". Discul va fi lansat pe 22 decembrie in J'ai Bistrot, Bucuresti, unde vor fi sustinute doua concerte consecutive.

Concert extraordinar de colinde si muzica populara in Salina Turda. Naist:
Concert extraordinar de colinde si muzica populara in Salina Turda. Naist: "Cea mai buna acustica posibila"

Spectacol special luni seara, in Salina Turda! In subteran au rasunat colinde si muzica traditionala din Maramures. La 80 de metri sub pamant si 12 grade Celsius, peste 150 de oameni au urmarit vrajiti concertul.

Concert Deep Purple la Bucuresti. Veteranii britanici isi promoveaza la Romexpo, in 2017, noul album:
Concert Deep Purple la Bucuresti. Veteranii britanici isi promoveaza la Romexpo, in 2017, noul album: "inFinite"

Deep Purple anunta turneul “The Long Goodbye” pentru promovarea noului album ‘inFinite’. Pe 13 mai 2017, in parcarea A de la Romexpo, Deep Purple readuce rockul in prim-plan.

Recomandări
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit, joi seară, pe un câmp, la câțiva kilometri de oraș.

Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO
Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO

Au apărut primele imagini cu rămășițele dronei militare care s-a prăbușit în Brăila, în Insula Mare.  

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.